Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Repülőtéren meg tudom nézni kivel utazik a párom?
NEm!!
Nem fogok nyomozni, mert a csodás 7 végét csodás hét követte
:-)
Szerencsére!
Nekem ez elég!Az 5-let jó!!! egyébként!
Köszönöm szépen!
Tudom, hogy nem vagyok teljesen "normális", mert felüti a fejét ez a fura bizalmi kíváncsiság..(korábban sosem volt, alapvetően bíztam mindig is a páromban)Ő is azt szeretné, ha mielőbb teljesen bíznék benne Lesz-e ilyen? Nem tudom, de amikor jól vagyok és optimista(95%- az életemnek) Akkor a világ legboldogabb embere vagyok(vagyunk)
Ha hiszed, ha nem,gondoltam arra, hogy azért ilyen csodás most minden, hogy elterelje a gyanúmat.Akkor viszont baromi jól csinálja...Éjjel is bújik stb.De látod már el is felejtettem.Egyébként holnap utazik!
Igen, a leggyanúsabb nem is a helyszín volt, hanem maga az időpont.Épp ez a hét csak nem 18-a hanem 16.-a ha jól emlékszem, de mire ezt felhoztam küldött egy emailt a belső levelezéséről ,amelyben az utat szervezik!
Még nem olvastam alaposan át.Mert elvileg bármikor tud valamilyen beszállítói ürüggyel utazni..Tehát igazad van gyanús.Ennek ellenére most nem lépek.De figyelek!
Este biztos szorgalmazni fogom a chatelést.Gondolom, ha ott lenne a szeretője nem állna rendelkezésemre órákig!És fotót is kérhetek random a szállodaszobáról és hirtelen több szögből képet a szobáról.De ezeket azonnal!Ennyit tehetek!
:-(
Egyéb ötletet is szívesen várok!
És többször felajánlottam Neki, ha sok vagyok, régi vagyok, ki akar lépni szóljon! Ő erre azt mondja nem vagyok normális miért tenne ilyet, amikor tök jó a szex és egyébként is imád!!De persze sosem lehet tudni!Igazából ráérek délben és még előfordulhat, hogy dobbantok a parókámban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!