Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Repülőtéren meg tudom nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Repülőtéren meg tudom nézni kivel utazik a párom?

Figyelt kérdés
Van buszjárat amivel ki tudok menni és feltűnés nélkül megnézni a indulási oldalt?

2018. okt. 13. 19:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme?

A leszálló utasokat elve busz viszi a földszintre. (1 emelet a beszállás, 2. fizetős fellszálló pálya nézegetés)

Földszinten van tér ahol várhatod és sokan táblákkal várják az idegeneket, de nem látsz be pl. csomagkiadóhoz sem.

2018. okt. 13. 19:32
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem mész vele?
2018. okt. 13. 19:33
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne - de ez csak hülye egy ötlet - ha megkérdeznéd a párod, hogy kivel utazik? Aztán - mivel a párod és bízol benne, valamint mivel leírtak alapján sosem adott eddig okot gyanakvásra - egyszerűen csak elhinnéd neki amit mond?
2018. okt. 13. 19:51
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a check in előtt...mert ha átmegy a sec checken, ott már nem látsz te semmit :-)

Ennél jobb, ha kinyomozod a foglalási adatait ha már annyira erre mész, de ha külön foglaltak, az is bukta...

2018. okt. 13. 19:54
 15/37 A kérdező kommentje:

Azért nem megyek Vele, mert céges út!Természetesen rákérdeztem, egyedül megy!DE

Volt egy érdekes eset .kb egy hónapja az itthoni gépen kerestem egy útvonalat a térképen és valahogy rögtön egy német várost hozott fel, ott pedig egy következő kattintással ,már szállást ajánlott pont a jövő hétre!

Megfagyott bennem a vér , 2 személyre szólt a szállás.

Kicsit lecsillapodtam, majd telefonon megkérdeztem, hogy készül-e külföldre ebben a hónapban.Válasz: ezt előre nem tudja.Elvileg nem.

Erre a héten szólt, hogy utazik!!Még fel is ajánlottam, hogy Vele megyek és kint maradunk hétvégére(volt már ilyen egyszer!)De azt mondta, nincs erre most pénzünk!

Tudom: BIZALOM!

Sajnos nehéz , mert pár éve volt egy csúnya ügy, persze azóta új életet kezdtünk stb..De a bizalmat nehéz visszaszerezni!Nem nyomozok magamtól, ez egy véletlen volt, de ilyen helyzetben sajnos indul a kattogás!!

2018. okt. 14. 11:10
 16/37 anonim ***** válasza:
63%

A szállás reklám volt?

Az mindig két személyre van.

Ha egyedül utazol, úgyis a cég küld és fizet, azt nem kell reklámozni.

Magánban meg általában ketten utaznak.

2018. okt. 14. 11:14
 17/37 anonim ***** válasza:
63%
Ideges éppen a meló miatt is lehet nem feltétlenül kell ehhez nő. Ha van neki szeretője előbb utóbb úgy is lefog bukni.
2018. okt. 14. 11:52
 18/37 anonim ***** válasza:
62%
Minek vagytok együtt ha egy ráklámon igy kiakadsz,ott mindig kettő személy van.. Bizalom sose épul vissza kuka ezért aki egyszer is félre,semmi értelme ilyen fosban élni ahol ha a másik lemegy a boltba már azon agyalok kivel fog dugni,, :O
2018. okt. 14. 13:28
 19/37 Csurmi ***** válasza:
95%
Én szoktam nyomozni, semmi gond nincs ezzel. Ne hagyd magad elbátortalanítani. Ne te menj ki kérd meg egy barátnődet. És ha nem túl drága utazzon ugyanazzal a géppel. Vagy ha tudod melyik hotel akkor menjen oda és nézze meg kivel megy szobára. Sok sikert. Bármi a végeredmény legalább tudod.
2018. okt. 14. 15:50
 20/37 A kérdező kommentje:

Utolsó válasz!

Köszönöm, olyan ruhában mentem volna, ami nem gyakori rajtam.Ne legyen feltűnő illetve van egy parókám , (egész más okból, mely ellentéte az én hajamnak mind színben mind hosszban)

Izgalmas a nyomozás!

De most ez az olcsó repjegy is sok lenne, mert rengeteg kiadásunk volt az elmúlt hetekben, hónapokban!

De olyan fantasztikus hétvégénk volt, hogy kizártnak tartom, hogy bármi mellékvágány legyen!

Egyébként ez a baj, hogy mindig klassz a hangulatom és bízom a páromban, kivéve, ha pár nap szürkeség jön..Olyankor rögtön kattog az agyam!Nagyon remélem, hogy ez idővel elmúlik, mert amúgy csodás az életünk, ennek ellenére, hogy néha igazán idióta gondolataim vannak!

2018. okt. 15. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!