Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Repülőtéren meg tudom nézni kivel utazik a párom?
Mi értelme?
A leszálló utasokat elve busz viszi a földszintre. (1 emelet a beszállás, 2. fizetős fellszálló pálya nézegetés)
Földszinten van tér ahol várhatod és sokan táblákkal várják az idegeneket, de nem látsz be pl. csomagkiadóhoz sem.
Ja, a check in előtt...mert ha átmegy a sec checken, ott már nem látsz te semmit :-)
Ennél jobb, ha kinyomozod a foglalási adatait ha már annyira erre mész, de ha külön foglaltak, az is bukta...
Azért nem megyek Vele, mert céges út!Természetesen rákérdeztem, egyedül megy!DE
Volt egy érdekes eset .kb egy hónapja az itthoni gépen kerestem egy útvonalat a térképen és valahogy rögtön egy német várost hozott fel, ott pedig egy következő kattintással ,már szállást ajánlott pont a jövő hétre!
Megfagyott bennem a vér , 2 személyre szólt a szállás.
Kicsit lecsillapodtam, majd telefonon megkérdeztem, hogy készül-e külföldre ebben a hónapban.Válasz: ezt előre nem tudja.Elvileg nem.
Erre a héten szólt, hogy utazik!!Még fel is ajánlottam, hogy Vele megyek és kint maradunk hétvégére(volt már ilyen egyszer!)De azt mondta, nincs erre most pénzünk!
Tudom: BIZALOM!
Sajnos nehéz , mert pár éve volt egy csúnya ügy, persze azóta új életet kezdtünk stb..De a bizalmat nehéz visszaszerezni!Nem nyomozok magamtól, ez egy véletlen volt, de ilyen helyzetben sajnos indul a kattogás!!
A szállás reklám volt?
Az mindig két személyre van.
Ha egyedül utazol, úgyis a cég küld és fizet, azt nem kell reklámozni.
Magánban meg általában ketten utaznak.
Utolsó válasz!
Köszönöm, olyan ruhában mentem volna, ami nem gyakori rajtam.Ne legyen feltűnő illetve van egy parókám , (egész más okból, mely ellentéte az én hajamnak mind színben mind hosszban)
Izgalmas a nyomozás!
De most ez az olcsó repjegy is sok lenne, mert rengeteg kiadásunk volt az elmúlt hetekben, hónapokban!
De olyan fantasztikus hétvégénk volt, hogy kizártnak tartom, hogy bármi mellékvágány legyen!
Egyébként ez a baj, hogy mindig klassz a hangulatom és bízom a páromban, kivéve, ha pár nap szürkeség jön..Olyankor rögtön kattog az agyam!Nagyon remélem, hogy ez idővel elmúlik, mert amúgy csodás az életünk, ennek ellenére, hogy néha igazán idióta gondolataim vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!