Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit veszekedtek a párotokkal?
Lassan 6 év alatt, 1x sem veszekedtünk.
Ész érvekkel való vitánk se nagyon van, nagyon egy húron pendülünk, és ugyan az a véleményünk.
Az hogy kiakadtam és kb a szememmel leharaptam a fejét, az 1x volt, mert csinált egy 100+ezres kárt nekem :D
Voltak vitáink, nagy súlyúak.
Volt időszak, ahol napi szinten ment.
Most már jobb, kellettek ezek a vépeményütköztetések, hogy mindketten tudjunk kompromisszumra hajlani. Most már sokkal jobb a kommunikáció és alig van veszekedés.
30n
Mi az első gyerek megszületéséig egyszer vesztünk össze nagyon, de a mai napig röhögünk rajta, az volt a téma, hogy Angelina Jolie szép nő e :D
Aztán megszületett a kicsi és nekünk nem volt olyan rózsaszín minden, mint ahogy a fórumokon, filmekben lehet olvasni, látni, jó pár nehéz hónap volt, de ahogy rendeződtek a soraink, helyreállt a béke. Azóta már van második gyerek is, őt már úgy vártuk, hogy a korábbi problémákból tanultunk és igazából nincs veszekedés. Apróbb szócsata szokott lenni, de az annyi is. 10 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!