Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen sűrűn veszekedtek a párotokkal és általában mi a kiváltó ok?
Soha nem veszekszünk, semmi nézeteltérésünk nincsen.
Nincs párom.
Félévente-évente 1x veszekszünk. Legutóbb 1 éve a lakásvásárlási terveink nem egyeztek.
Kisebb zördülések vannak, ebből a legutóbbi most vasárnap volt, azon vitatkoztunk, hogy ki mosogasson este el. Mindketten meg akartuk csinálni, így egymást próbáltuk lebeszélni a dologról...
Mióta távkapcsolatban vagyunk, elég sokat veszekszünk, mert nem tudja beosztani az idejét megfelelően.
Valamint a barátain veszekszünk, mert kiközösítenek, és így alig tudunk társasági programokat csinálni, mert az én barátaim meg eléggé szétszóródtak és keveset vannak itthon.
A szexen ...
Nekem tul keves ...
Es en vagyok a no
Soha nem veszekedtünk még..
Kisebb dolgokban vannak nézeteltéréseink, de semmi komoly, és azokat is meg tudjuk beszélni ember módjára, nem veszekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!