Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit csinálnátok ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha ilyen felmerülne vagy ezt vennétek észre?

Figyelt kérdés
Párommal amikor szóba jött a gyerek téma, elakartam vinni nőgyógyászhoz kivizsgálásra hogy minden rendben van-e, elkezdhetünk e próbálkozni. Majd előtte egy nappal kiverte a balhét amikor viccesen mondtam neki hogy ez olyan jó nőgyógyász hogy még azt is megmondja ha volt abortuszod. Nem akart eljönni, szinte elakart hagyni, és láttam a keresési előzményeiben hogy vagy 10 féle oldalt végig nézett hogy abortusz nyomai, stb. De ő állítja hogy neki nem volt. Ti ilyen helyzetre mit szólnátok? Nem zavarna titeket? 26/F
2018. okt. 11. 11:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megkérdezem mégegyszer: összejöttél volna vele, ha van egy gyereke mástól?
2018. okt. 11. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Kva jó kapcsolat lehet az, ahol gyereket akar a két fél, de az abortusz kérdés ekkora galibát és közel szakítást okoz.

Szerintem nem kell nektek gyerek... A gyerek érdekében. Függetlenül attól, hogy volt e abortusza vagy sem.

2018. okt. 11. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Éretlenek vagytok ti még a gyerekhez. Nem tűnik elég erősnek a kapcsolat sem. Várjatok vele.
2018. okt. 11. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

12-vel és 13-mal nagyon egyetértek.

Ha már ott tart egy kapcsolat, hogy közös gyerek merül föl, akkor régesrég illett volna olyanokról is beszélni, hogy volt-e abortusza. Ez azért van annyira fontos téma, hogy hiába a múlthoz tartozik, nem illik a másik elől eltitkolni.

Márpedig az eddigiekből nagyon úgy tűnik, hogy volt abortusza.

Én biztos megmondanám neki, hogy azt el tudom fogadni, ha volt neki, de ha ezt eltitkolja előttem, akkor nem lesz többé bizalmam hozzá.

2018. okt. 11. 14:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolnám, hogy volt abortusza, utána pedig elgondolkodnék, hogy miért nem akar erről beszélni?

Az is lehetséges, hogy erőszak miatt kényszerült ilyesmire, szóval nem ítélném el egyből.

Arról nem szólt a fáma, hogy ő akar-e gyereket egyáltalán igazán? Ha akar, akkor miért kell neked elvinni nőgyógyászhoz? Normál esetben a nő ilyenkor maga megy el az általa választott nőgyógyászhoz, ha szükséges egyáltalán, a legtöbb esetben szerintem senki nem megy el csak ezért külön, ha úgy tudja, minden rendben van vele, rendszeresen járt szűrésekre stb. hanem elkezdenek próbálkozni, és ha nem jön össze, akkor előbb a pasi megy el spermavizsgálatra, és utána a nő nőgyógyászhoz.

Az viszont nyilvánvalóan látszik, hoyg a kapcsolatotokban gond van a kommunikációval és nincs teljes őszinteség és bizalom a másik felé. A te oldaladról sincs. Szerintem gyerektervezés előtt előbb még ezen kellene dolgoznotok a kapcsolatotokban, lehetőleg előítéletek nélkül.

2018. okt. 11. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Én nem terveznék ezzel a nővel gyereket. Nem az abortusz miatt, hanem mert csak most derült ki egy véletlen poén miatt egy ilyen dolog és egész eddig titkolózott előtted. Ez nálam alapjaiban megkérdőjelezné, hogy mégis mit keres mellettem ez a nő. Nemhogy gyereket, de kapcsolatot sem akarnék tőle ezek után.
2018. okt. 11. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten, 2 dolog jöhet szóba, ami miatt nem mondja el.

Az egyik valami nagyon rossz dolog következménye ( véletlen tini hülyeség, vagy akár erőszak is), amit szégyell, a másik eset, hogy nem bízik benned.

Ahogy te sem bízol benne. Szerintem se vállaljatok gyereket! Én a lány helyébe olyan kapcsolatot szeretnék olyan apát a gyerekemnek, akiben annyira megbízok, hogy ilyet is el tudok neki mondani, és nem kell letagadnom.

Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de láthatóan nem az a mély és őszinte dolog, amit ideális lenne. Ő nem mondja el, te meg csak kutakodsz utána.

A kérdés, hogy te adsz okot neki, hogy ne bízzon meg benned, jogosan fél? Vagy a saját korláta miatt van. Engem csak az utóbbi esetben zavarna, de nyilán a poénkodás után azt is elmondtam volna neki leülve és komolyan, hogy bennem megbízhat már annyira és nem kell aggódnia, ilyen miatt nem hagynám el.

2018. okt. 11. 20:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Ő is akar gyereket,nem azzal van a baj, és azért én vinném el mert ismerem azt a nőgyógyászt és megbízható,rendes. Nyilván utánanéztem hogy miket keresett az interneten mert ő állította hogy nem volt,miközben ezután jött a hiszti is hogy nem megy el nőgyógyászhoz és mivel én komolyan gondolom ezt a kapcsolatot, biztosan tudom hogy ha ez mondjuk egy 6 hónapos terhesen derülne ki nála akkor nálam borulna minden. Nem azért mert éretlen vagyok hanem azért mert nem szeretem ha hátba szúrnak és a szemembe hazudnak, mert akkor én is úgy fogok viselkedni amit kapok. Aki meg írta hogy jobban örülnék e ha nem abortusza hanem gyereke lenne, hát nem ez volt a kérdés, meg azért egy gyereket nehezebb lenne eltitkolni..
2018. okt. 12. 13:54
 19/20 A kérdező kommentje:
És nem,nem jöttem volna vele össze ha van gyereke mástól, de ez nem is volt a kérdés része,mint ahogy akkor se jöttem volna vele össze ha mondjuk tele van tetoválva.
2018. okt. 12. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:

# 17-es vagyok

Az már a viselkedésből nyilvánvalóvá vált, hogy volt korábban abortusza. A kérdés, hogy téged mi zavar a fentiben: elhagyod, mert abortusza volt? Vagy most az zavar, hogy nem mondta el.

Az előbbit már tudjuk. Ha az utóbbi zavar, hogy nincs akkor bizalom és a titkolózása zavar, akkor jön az, hogy leülsz vele, elmondod, hogy ezt már tudod, de szeretnéd, ha nem titkolózna előtted és beszélne róla. Kiakadás meg veszekedés nélkül. Szerintem ha az ember érzi, hogy a másik tűzön-vízen mellette áll, akkor előbb-utóbb el tud neki mondani egy fájó, hasonló kaliberű dolgot is.

(Amúgy mellékesen jegyzem meg, hogy a nőgyógyász neked, mint harmadik félnek szerintem nem köteles az orrodra kötni egy ilyen személyes infót. Én pl a legutóbbi vérvételemen már az eredményt is csak úgy tudtam letölteni, ha megadom hozzá a személyes adataimat, hogy más még véletlenül se tudjon hozzáférni. De ez most melléked, mert a ti problémátok nem erről szól, hanem amit fentebb írtam.)

2018. okt. 12. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!