Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha ilyen felmerülne vagy ezt vennétek észre?
Kva jó kapcsolat lehet az, ahol gyereket akar a két fél, de az abortusz kérdés ekkora galibát és közel szakítást okoz.
Szerintem nem kell nektek gyerek... A gyerek érdekében. Függetlenül attól, hogy volt e abortusza vagy sem.
12-vel és 13-mal nagyon egyetértek.
Ha már ott tart egy kapcsolat, hogy közös gyerek merül föl, akkor régesrég illett volna olyanokról is beszélni, hogy volt-e abortusza. Ez azért van annyira fontos téma, hogy hiába a múlthoz tartozik, nem illik a másik elől eltitkolni.
Márpedig az eddigiekből nagyon úgy tűnik, hogy volt abortusza.
Én biztos megmondanám neki, hogy azt el tudom fogadni, ha volt neki, de ha ezt eltitkolja előttem, akkor nem lesz többé bizalmam hozzá.
Én azt gondolnám, hogy volt abortusza, utána pedig elgondolkodnék, hogy miért nem akar erről beszélni?
Az is lehetséges, hogy erőszak miatt kényszerült ilyesmire, szóval nem ítélném el egyből.
Arról nem szólt a fáma, hogy ő akar-e gyereket egyáltalán igazán? Ha akar, akkor miért kell neked elvinni nőgyógyászhoz? Normál esetben a nő ilyenkor maga megy el az általa választott nőgyógyászhoz, ha szükséges egyáltalán, a legtöbb esetben szerintem senki nem megy el csak ezért külön, ha úgy tudja, minden rendben van vele, rendszeresen járt szűrésekre stb. hanem elkezdenek próbálkozni, és ha nem jön össze, akkor előbb a pasi megy el spermavizsgálatra, és utána a nő nőgyógyászhoz.
Az viszont nyilvánvalóan látszik, hoyg a kapcsolatotokban gond van a kommunikációval és nincs teljes őszinteség és bizalom a másik felé. A te oldaladról sincs. Szerintem gyerektervezés előtt előbb még ezen kellene dolgoznotok a kapcsolatotokban, lehetőleg előítéletek nélkül.
Uramisten, 2 dolog jöhet szóba, ami miatt nem mondja el.
Az egyik valami nagyon rossz dolog következménye ( véletlen tini hülyeség, vagy akár erőszak is), amit szégyell, a másik eset, hogy nem bízik benned.
Ahogy te sem bízol benne. Szerintem se vállaljatok gyereket! Én a lány helyébe olyan kapcsolatot szeretnék olyan apát a gyerekemnek, akiben annyira megbízok, hogy ilyet is el tudok neki mondani, és nem kell letagadnom.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de láthatóan nem az a mély és őszinte dolog, amit ideális lenne. Ő nem mondja el, te meg csak kutakodsz utána.
A kérdés, hogy te adsz okot neki, hogy ne bízzon meg benned, jogosan fél? Vagy a saját korláta miatt van. Engem csak az utóbbi esetben zavarna, de nyilán a poénkodás után azt is elmondtam volna neki leülve és komolyan, hogy bennem megbízhat már annyira és nem kell aggódnia, ilyen miatt nem hagynám el.
# 17-es vagyok
Az már a viselkedésből nyilvánvalóvá vált, hogy volt korábban abortusza. A kérdés, hogy téged mi zavar a fentiben: elhagyod, mert abortusza volt? Vagy most az zavar, hogy nem mondta el.
Az előbbit már tudjuk. Ha az utóbbi zavar, hogy nincs akkor bizalom és a titkolózása zavar, akkor jön az, hogy leülsz vele, elmondod, hogy ezt már tudod, de szeretnéd, ha nem titkolózna előtted és beszélne róla. Kiakadás meg veszekedés nélkül. Szerintem ha az ember érzi, hogy a másik tűzön-vízen mellette áll, akkor előbb-utóbb el tud neki mondani egy fájó, hasonló kaliberű dolgot is.
(Amúgy mellékesen jegyzem meg, hogy a nőgyógyász neked, mint harmadik félnek szerintem nem köteles az orrodra kötni egy ilyen személyes infót. Én pl a legutóbbi vérvételemen már az eredményt is csak úgy tudtam letölteni, ha megadom hozzá a személyes adataimat, hogy más még véletlenül se tudjon hozzáférni. De ez most melléked, mert a ti problémátok nem erről szól, hanem amit fentebb írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!