Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy éreznétek magatokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat? Ha a párotok kirándulásokra megy el a cégel de téged nem vihet el.

Figyelt kérdés
"csapatepítő tréning"
2018. okt. 11. 10:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem hiába céges rendezvény. Oda az adott cég munkatársai mennek, én meg nem ott dolgozok, semmi keresnivalóm ott. Ugyanúgy ahogy neki se a mi csapatépítőnkön. Mindketten teljesen normálisnak tartjuk, amúgy sem engednek külsőst sose.
2018. okt. 11. 11:45
 22/30 anonim ***** válasza:
75%
Őszinte leszek. Rettenetesen aggódnék, hogy itthon hagyja a teló töltőjét, olyan kis szeleburdi. ;)
2018. okt. 11. 12:02
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen jól, mint mindig, amikor elmegy valahová nélkülem. Mit keresnék az ő céges buliján? Addig elvagyok a hobbimmal és élvezem az egyedüllétet, ő pedig érezze jól magát, tök normális ha külön is szórakozunk. Neked mégis mi a franc bajod van, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül benned?
2018. okt. 11. 12:14
 24/30 anonim ***** válasza:
95%

Az én párom konferenciákra jár, mint előadó. A világ minden pontján megfordul. Ez neki nem kötelező, és ha kifizetjük az út rám eső részét, akkor mehetek vele.

Mégis van, hogy nem megyek vele mindig. Van nekem is munkám, életem, van hogy nem tudjuk kifizetni az utiköltséget rám. Sok helyen jártam vele, de ő még több helyen nélkülem. És hogy mi volt? Semmi. Nem értem, hogy nekem miért kéne éreznem ezzel kapcsolatban bármit is. Néha aggódok, hogy nehogy lezuhanyjon a gépe, ne érje baleset. Ha meg akar csalni akkor tök feleslegesen izgulok, mert megcsalhat bárkivel bármikor. A szomszédnőt is egy lakóházbeli nővel csalták meg, amíg a férje "leugrott a boltba".

Szóval ne a kapcsolatotok elleni merényletnek fogd fel ezt a dolgot, mert nem az. Meg kell tanulnod elengedni a párod, bíznod magadba és bízni benne.

2018. okt. 11. 12:23
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
"Csapatépítő tréning". Így, idézőjelben. Ezek szerint nem hiszel a párodnak. Akkor miért vagy vele? Komolyan gondold át, mi értelme ennek a kapcsolatnak, ha nem bízol a párodban. Amúgy nyilván hiányozna a férjem, amíg tàvol van. De a céges rendezvény az céges rendezvény. Oda a cég dolgozói mennek.
2018. okt. 11. 12:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha csak a kollégáknak van rendezve, akkor jó utat és jó szórakozást kívánnék, megkérdezném, hogy kell-e neki a boltból valami az útra, stb. Magamnak meg kitalálnék addig valami programot, akár barátnős este, akár magányos sorozatmaraton, akármi.

Ha alapvetően családos buli (nem ritka, fiatalabb koromban egy csomó ilyesmin voltam szüleim jóvoltából, illetve az én munkahelyemen is nyitottabbak az ilyen bulik, mindenki hozza a párját és a gyerekét, ha van) csak a párom nem akarná, hogy menjek vele, az azért furcsa lenne, nekünk ennél szorosabb a kapcsolatunk alapjáraton, így elbeszélgetnék vele, hogy miért érez így.

Az meg, hogy kötelező-e... Van ahol igen, van ahol nem, de ahol nem, ott is erősen ajánlott a részvétel általában. :)

2018. okt. 11. 13:30
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

#26 vagyok

Annyit tennék hozzá, hogy a megcsalás miatt nem aggódnék. Bízok a páromban, és becsületes, gerinces embernek tartom (ellenkező esetben nem lennék vele)

Emellett pedig hiszem, hogy aki meg akarja csalni a párját, annak nem kell csapatépítő tréning, meg külön nyaralás, meg ilyesmik, hanem megoldja akárhogy, így kár ezen stresszelni.

Aggódni maximum azon szoktam, hogy épségben odaérjen a-ból b-be. :)

2018. okt. 11. 13:32
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy, mint amikor reggel dolgozni megy, és este jön haza. Ugyanazokkal van, csak jobb a program és a kaja.
2018. okt. 11. 13:59
 29/30 anonim ***** válasza:
88%
2 lányunk van, ilyenkor csajos napot/napokat tartunk. Amelyik nap hazajön, aznap sütünk neki mindig sütit, megfőzzük a kedvenc kajáját. 😊 Semmi baj nincs ezekkel a napokkal.
2018. okt. 11. 14:07
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Holnap indulok pont két napos csapatépítőre. Nem kötelező, de szeretem a kollégákat és jól fogom magam érezni, inni is fogok. Férjem jó szórakozást kívánt egy puszi kíséretében. 26/N
2018. okt. 11. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!