Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek magatokat? Ha a párotok kirándulásokra megy el a cégel de téged nem vihet el.
Ööö... szerintem ez normális. Így nincs "mire" féltékenynek lennem vagy rosszul érezni magam.
Vannak külön rendezvények amikor vihetik a családot is és az a cél hogy jobban megismerjék egymás hátterét a családok. Arra elmegyek. Ennyi.
Akkor is célszerű elmenni, ha nem kötelező. Sokszor ilyenen bukik el egy előléptetés, hogy a másik jelölttel sikerült összehaverkodnia a főnöknek.
Sőt, nálunk volt olyan, hogy azt is felhozták, hogy a kolléga milyen talpraesetten kezelt egy stresszes szituációt (kisebb baleset törtènt).
Egyébként mi van, ha elmegy?
Belepusztulsz, ha fél napnál tovább van távol? És ha pl. kórházba kerül? Befekszel mellé?
A feltélenykedés se indokolt. Napi 8 órát tölt a kollégáival. Akivel addig nem jön össze, azzal csapatépítőn se fog.
Nálunk is csak a dolgozóknak szól a csapatépítő, évi egyszer a karácsonyi buli olyan, hogy lehet hívni családtagot. Nem tudom milyen közösségben élsz, én Budapesten élek, itt ez tök normális. Párom is nemrég volt csapatépítőn, én addig végignéztem egy csajos sorozatot. Nemsokára meg én megyek, ő meg majd akkor találja fel magát. Nem tudom mi ebben a fura.
Egyébként intelligens ember nem kefél a kollégáival, és nem issza magát aljasra a kollégái előtt, mert tudja, hogy mekkora baromság karrier szempontjából, hülyékkel meg nem ismerkedek és nem is barátkozok úgyhogy teljesen megbízom a páromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!