Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy éreznétek magatokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy éreznétek magatokat? Ha a párotok kirándulásokra megy el a cégel de téged nem vihet el.

Figyelt kérdés
"csapatepítő tréning"
2018. okt. 11. 10:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor hazamegyek, töltök magamnak egy pohár bort, elfoglalom a kanapét, beteszek egy sorozatot vagy előveszek egy könyvet és élvezem, hogy az enyém az egész lakás. Akkor se akarnék az ő céges csapatépítőjére menni, ha hívna, de az ilyesmire egyáltalán nem szokás, a mi csapatépítőinkre se jön külsős. Az pedig teljesen alap, hogy időnként külön szórakozunk, külön utazunk, sőt, évi egyszer külön fesztiválozunk, nem tudom miért kéne ettől szarul éreznem magam. Bízom benne és akármennyire szeretem, nem körülötte forog az egész életem, megvannak a saját dolgoaim, amik örömet okoznak.
2018. okt. 11. 10:43
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

Ööö... szerintem ez normális. Így nincs "mire" féltékenynek lennem vagy rosszul érezni magam.

Vannak külön rendezvények amikor vihetik a családot is és az a cél hogy jobban megismerjék egymás hátterét a családok. Arra elmegyek. Ennyi.

2018. okt. 11. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Jo utat kivannek.
2018. okt. 11. 10:52
 14/30 A kérdező kommentje:
De ezekre az eseményekre kötelező menni?
2018. okt. 11. 10:58
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Mi közöm lenne nekem az o ceges rendezvenyeikhez? Semmi. Mit keresnek ott? Semmit. Mit ereznek ezzel kapcsolatban? Semmit. Eszembe se jutna ilyen hulyeseg. A tovabbiakat meg ne eroltesd a kapcsolat erdekeben. Ha megy, akkor megy. Nem a kutyad hogy a labadnal ucsorogjon.
2018. okt. 11. 10:59
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Van, ahol kötelező, van, ahol ugyan nem kötelező, de nagy hátrányba kerül az ember, ha nem megy el, van, ahol nem kötelező, ez cégfüggő. De ha nem is kötelező, miért ne mehetne? Neked miért is fáj, ha nélküled is képes jól érezni magát?
2018. okt. 11. 11:05
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi kérdező ha így folytatod nem a csapatépítőn fog megcsalni :D
2018. okt. 11. 11:17
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol kötelező, van, ahol nem, van, ahol szabadságot kell kivenni, ha valaki nem megy, mert az egész cég nem dolgozik aznap a csapatépítő miatt, és ezt a partnercégek felé is kommunikálják.
2018. okt. 11. 11:18
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

Akkor is célszerű elmenni, ha nem kötelező. Sokszor ilyenen bukik el egy előléptetés, hogy a másik jelölttel sikerült összehaverkodnia a főnöknek.

Sőt, nálunk volt olyan, hogy azt is felhozták, hogy a kolléga milyen talpraesetten kezelt egy stresszes szituációt (kisebb baleset törtènt).

Egyébként mi van, ha elmegy?

Belepusztulsz, ha fél napnál tovább van távol? És ha pl. kórházba kerül? Befekszel mellé?

A feltélenykedés se indokolt. Napi 8 órát tölt a kollégáival. Akivel addig nem jön össze, azzal csapatépítőn se fog.

2018. okt. 11. 11:19
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk is csak a dolgozóknak szól a csapatépítő, évi egyszer a karácsonyi buli olyan, hogy lehet hívni családtagot. Nem tudom milyen közösségben élsz, én Budapesten élek, itt ez tök normális. Párom is nemrég volt csapatépítőn, én addig végignéztem egy csajos sorozatot. Nemsokára meg én megyek, ő meg majd akkor találja fel magát. Nem tudom mi ebben a fura.

Egyébként intelligens ember nem kefél a kollégáival, és nem issza magát aljasra a kollégái előtt, mert tudja, hogy mekkora baromság karrier szempontjából, hülyékkel meg nem ismerkedek és nem is barátkozok úgyhogy teljesen megbízom a páromban.

2018. okt. 11. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!