Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szánalmas ez a viselkedés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas ez a viselkedés? Jogos hogy ezt kértem tőle?

Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt a barátommal. Kitettük Facebookra 1 héttel ezelőtt hogy járunk. Viszont az exének a barátnői, rokonai egyből beküldtek egy dühítő reakciót. Erre mondtam neki hogy törölje az ismerősei közül ezeket az embereket, és a volt barátnőjét is.
2018. okt. 10. 13:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Szánalmas hogy a phaszbookon élitek az életeteket.
2018. okt. 10. 14:17
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén neked mi a fontosabb? Hogy az Fb-n milyen reakciókat kapsz egy képre vagy az, hogy boldog legyél a pároddal? Mert ha tényleg szereted akkor nagy ívben letojod, hogy mások mit gondolnak kettőtökről.
2018. okt. 10. 14:18
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Ne tedd ki. Ha mégis kitetted, ne bosszankodj azon, hogy kinek tetszik és kinek nem.
2018. okt. 10. 14:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Akkor ne tegyek ki közös képet nehogy más aki utálja őt, ne reakciózza?
2018. okt. 10. 14:20
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Ebben mi a dühitő? Kit érdekelnek? Én pont letojnám. Sőt, még nevetnék is egyet a vergődésükön. Aztan ennyi. Nem a face-en kell élni az életünket.
2018. okt. 10. 14:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én meg több közös képet raknék ki, had legyenek minél idegesebbek. 😂
2018. okt. 10. 14:25
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Egyébkent meg igen, túl lehet élni, hogy legalább egy ideig (amig lecseng ez a dolog) nem raksz ki képet, ha annyira zavarnak. Ismétlem magam, de nem a fb-n kell élni. Boldogok vagytok, legyetek, éljétek át. Nem is ertem miert kell mindenáron kirakatot csinálni egy kapcsolatból.
2018. okt. 10. 14:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem sok képet raktunk ki, ha őt is beleszámolom eddig 4 képet raktunk ki, amiből 2 az enyém.
2018. okt. 10. 14:30
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
4 kép 3 hét alatt? Tényleg nem sok... XD
2018. okt. 10. 14:47
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Téged miért zavar hogy SZÁMODRA ISMERETLEN EMBEREKNEK mi a véleménye? Ha kitörli őket a véleményük attól még ugyanaz marad. Hozzád is írkálnak? Letiltod a hozzászólásokat. De van jobb! Töröld MAGAD A FÉSZBUUKRÓL!
2018. okt. 10. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!