Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a fajtát hogyan kell nevelni?
Jóságos, megbízható, ugyanakkor nagyon makacs mindig neki van igaza és te vagy a buta ő meg tökéletes.
Férfiről van szó.
Amikor megláttam a kérdést szó szerint kigúvadtak a szemeim, mi, mi van?! :) Ó, mondom biztos kutyusról van szó, csak rossz kategóriába került. Nézzük, mi a leírás. És nem, nem kutyus, hanem egy férfi... :))
Ismerem ezt a fajtát. Elég harapós, ha nem az van amit akar. :) A pontos elnevezését nem tudom, de sztem egy nagyon szép kifejlett nárci.
Én is erre gondoltam.
Esélytelen igaz?
Olyan 1,5-2 évesen kell elkezdeni, és ha kitartó és következetes vagy, akkor 12-14 éves korra kialakul a személyisége. Ez mèg idővel csiszolódhat, de alapvetően megváltozni nem fog.
Khm... Hány éves?
Nagyon nagy kontraszt: jóságos, megbízható vs. makacs, mindig igaza van, te buta ő tökéletes...
Meddig jóságos és megbízható? Amíg úgy táncolsz, ahogy ő szeretné...
Nárcisztikus, majdnem egyértelmű. Az pedig, személyiség zavar. Nem kezelhető, nem igen javítható, csak, ha ő szeretné és felismerte magában, de akkor is csak vért pisilve, nagyon nagy önfegyelemmel, rengeteg önmunkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!