Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet építeni a bizalmat?
Nálam nem, de én nem mindenki vagyok.Aki nálam elbukik, az mehet tovább.
Nálam nincs olyan, hogy "semmi baj" kislányom/kisfiam, aztán élünk, mint hal a vízben.
SOha nem néznék bele a partnerem telefonjába az engedélye nélkül. Nálam a privát szféra tabu, aki megsérti mehet isten hírével.
Ha csak akkor veszed észre valakin hogy mással dug amikor a telefonjában kémkedsz akkor az már régen rossz, ott valami már régóta nem stimmel.
A bizalom egy elég sérülékeny dolog, speciel én alapból bízom az emberekben, van aki ezt kihasználja, de akkor is így érzem magam boldognak. Ha valakivel visszaél a bizalmammal akkor számomra megszűnik létezni, nem foglalkozom vele többet.
Viszont elmondásod szerint szakítottatok és a párod akkor feküdt le a másik férfivel amibe nem látok kivetnivalót hiszen nem voltatok egy pár. Ha zavar téged, hogy mással is lefeküdt azalatt a 4 hónap alatt, akkor ne béküljél, keress egy másik partnert és ne nézz vissza.
Még valami, a lebukott szó jelen esetben nem mérvadó, én inkább azt mondanám, hogy hazudott,mert valószínűleg te rákérdeztél arra, hogy mit műveltek ők együtt és nem volt őszinte hozzád, ez sokkal nagyobb gáz mint egy lebukás ami után őszintén bocsánatot kér a megcsaló fél. Ha a nő nem 1 alkalommal bújt ágyba a másik férfivel akkor nem fellángolásról van szó és teljesen felesleges megbánásról beszélni, akkor abban a helyzetben erre volt szüksége és kész. Valószínűleg azért akart újra békülni,mert a másik férfi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nem érzett magába annyi erőt, hogy mindent eldobjon és újra kezdje az életét.
Most ez komoly?
Szerintem neked kellene tudnod. Egyértelmű, itt már nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!