Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy birtokló típusú emberrel együtt élni?
Ez nem a hűségről szól..
Majd akkor fogsz rájönni, hogy milyen egy birtokló emberrel együtt lenni, ha folyamatosan féltékenykedni fog és meg akarja majd tiltani, hogy veled ellenkező nemű barátiddal találkozzál és meg akarja szabni, hogy mikor hova és kivel mehetsz el nélküle.
Én is birtokló személyiség vagyok. Ami az enyém az az enyém és ezt a párom tudtára is adom akkor is ha csak barátság extrákkal én elvárom hogy az enyém legyen. Ha mással is akar valamit akkor engem hagyjon békén. Szexkapcsolatban is ugyan ez. Jelenleg ezzel nincs nagy probléma mert a barátom öregnek tartja magát (34) és semmi kedve már csajozni.
Igazából ez csak akkor jön elő hogy ő az enyém ha megfordul egy csaj után stb. Ha nincs oka a barátnődnek féltékenykedni akkor nem lesz gond a birtoklási vágyával sem.
Tehát az ilyen típusú emberek ráadásul még csak nem is hűségesek?
És akor amikor ő azt mondta nekem hogy ő is el várja tőlem hogy birtokoljam őt akkor hazudott ebben?
Igazából ez attól is függ, hogy mennyire birtokló. Azért köztük is vannak különbségek.
Én is az vagyok, de ez nálam annyival lecsillapítható, hogy tudom, párom hol, merre, kikkel jár. Illetve korábban kiépítettük már a bizalmat egymás irányába, ez kiemelten. De nem szigetelem el senkitől, nyugodtan mehet bármerre, az ellenkező nemű barátok sem zavarnak, nem hívogatom folyamatosan (főleg, mert utálok is telefonálni), amíg úgy érzem, köztünk minden rendben, teljes egészében az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!