Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek (pl. Te) milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek (pl. Te) milyen tapasztalatokat szereznek meg egy párkapcsolatban a kapcsolatokról, a másik nemről, magukról, az emberekről, amit azon kívül nem?

Figyelt kérdés
Akinek még nem volt semmilyen kapcsolata, az talán sok mindent nem tud egy kapcsolatról, egy kapcsolat nehézségeiről, tapasztalatokról, buktatókról. Mik ezek szerinted?

2018. okt. 1. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmilyet
2018. okt. 1. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Például, hogy a párkapcsolatok negatív, veszteséget termelő dolgok. Kisfiú korában az ember azt hiszi, a töke csak pisilésre való...nos, öregkorára meg is győződik róla.
2018. okt. 1. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolatban nagyon sok mindenben fejlődhetsz. Önismeret,másokkal való együttműködés,alázat,türelem. Ezeket a dolgokat soha nem tanulnád meg,ha nem lenne rá kellő motiváció,mert önmagától az ember nem változna ha nem lenne muszáj. De egy kapcsolatban,ahol szeretet és megértés van,és a kapcsolat érdekében,és önmaga érdekében meg kell hoznia döntéseket,változásokat,kompromisszumokat,ott az ember tud változni,mert van miért és kiért,van tétje a dolognak.

Amiket te írtál,a biológia szükségletek,ez-az ciki-e,kimosott fehérnemű?!? Mind bagatell ügyek. Legalábbis 18 felett. Olyat társat válassz akivel semmi sem ciki,mindent meg lehet beszélni és nem lehet gond.

Senki sem úgy megy bele egy kapcsolatba hogy ismer minden pozitúrát. És nem is kell ismernie. Az nők többségének csak 2-3 póz kényelmes,a többi csak érdekes egy ideig. De senki se fog azért beléd szeretni mert fejjel lefelé hatolsz belé. Szűzként én sem tudtam sokat,de idővel belejössz. Ez ösztönös,nincs mit izgulni rajta.

Nem kell semmit bizonygatni a másiknak. Kölcsönösen oda kell figyelni hogy a legtöbbet add,ami tőled telik,és a másik is erre figyel.

2018. okt. 1. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:

A nők részéről: "Én tökéletes vagyok". A hapsi részéről: "Csimpánzkodok egy sort, hátha megtetszik az ősember stílusom egy nőszemélynek".

"egy kapcsolat nehézségei": ha a felek csak a fellándolási időszakban kívánják egymást, utána meg szinte elfelejtik egymást.

2018. okt. 1. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
A kapcsolatban a másik emberről tanulsz és egy új kapcsolatban ez semmit sem ér... Csak felesleges infók.. Mint egy érzelmi bölcsész diploma
2018. okt. 5. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:
ez érdekes vélemény
2018. okt. 5. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolat által nagyon sok mindent meg lehet ismerni magunkról. Megismerni a hiányosságainkat, de megismerni azt is, milyen odaadóan tudunk mást szeretni. A másik akár motiválhat is arra, hogy változzunk. Pl ha látjuk, hogy a másik mennyire kitartó a munkájában, vagy mondjuk nagyon rendszerető, az minket is motiválhat. De mi is lehetünk motiváló személyek.

Egy rossz kapcsolat rávilágíthat, hogy milyen emberekkel nem szabad összeállnunk. Pl.: ha én olyan vagyok, aki azt igényli hogy az átlagnál többet foglalkozzanak vele, nem érdemes munkamániás emberrel összejönnöm.

Szerintem egy párkapcsolat sokszor több információt ad, mint egy barátság, vagy családi kapcsolat.

2018. okt. 5. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:

kizárólag csak negatívat

a párkapcsolat egy kártékony, fölösleges dolog, amiből nem lehet jól kijönni, illetőleg nagyon nagyon minimális rá az esély

nem véletlen van egyre több válás és szakítás: egyre több ember jön rá, hogy nem ér annyit a dolog, amennyit kínlódni kell vele

lehet engem is lepontozni a kapcsolatfüggőknek, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál

2019. szept. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!