Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Jogos a kiakadása?
Az a helyzet, hogy a párom amikor adni szeretne dolgokat, azt én nem igazán szoktam elfogadni. Nem miután megvette, hanem amikor felajánlja, hogy kifizeti/megveszi én szinte kivétel nélkül visszautasítom. Most nem feltétlen kell nagy értékben gondolkodni, legyen az egy ajándék, ruha, könyv, fodrász, piercing, bérlet. Valahogy nekem nehezemre esne elfogadni bármit is, pedig egyébként nem mondanám a saját anyagi helyzetem olyan fényesnek, de inkább várok és megveszem magamnak máskor, - legyen az 1-2 hónap múlva akár - , minthogy elfogadjam, viszont ő azt mondta ez így nem fog működni, mert egy kapcsolatban ezeket el kéne fogadni stb.
Én eddig azt hittem pont az a jó, ha a lány nem fogad el igazán anyagi javakat, mert szerintem teljesen kihasználásnak tűnik, ha ezeket ő fizeti, vagy akár bármit kapok tőle.
Nektek erről mi a véleményetek?
21L
Szerintem mondd el neki, hogy miert nem akarod elfogadni, es hogy hogy erzed magad.
De en se nagyon fogadnam el amugy, mert nem akarok senkinek az adosa lenni.
Tobbszor volt, hogy szakitas utan visszakert mindent, meg alsonemuket is.
Szerintem az elején ez rendben van. De hosszútávon egy kapcsolatra nézve degradáló, ha soha nem vagy hajlandó semmit fogadni, amivel a párod szeretne meglepni, kedveskedni neked.
Ez akár úgyis hathat, mintha az ölelését, vagy bármilyen egyéb formátumú szeretet nyilvánítását utasítanád vissza.
Arról nem is beszélve, hogy egy pár egy idő után egy gazdasági egységet képvisel, közös büdzsével rendelkezik. A szó szoros, vagy kevésbé szoros értelmében. Mindig fillérre pontosan ki fogjátok számolni ki mennyivel tartozik a másiknak?
Szerintem nagyon nagyon túlbonyolítod ezt, ami hosszútávon a kapcsolatotok rovására fog menni.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint tényleg nekem kéne máshogy hozzáállnom ezekhez.
Majd beszélek vele erről és akkor rendben lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!