Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátnőm kiakadása?
Keresztülsétáltunk egy parkon az egyik este a barátnőmmel ahol az egyik padnál lévő fiatalokból álló ittas társaság amint elhaladtunk előttük kézen fogva, beszóltak nekünk. Először a barátnőmnek üvöltöttek oda, hogy jó a segge, aztán durvábbakat is mondtak, amiket inkább nem írok le. Ő nem reagált rá semmit de én se. Aztán megpróbált az egyikük leköpni minket és megkérdezte tőlem: na mi van csíra tetszik? Nem akartam konfliktust, úgy tettem mint aki nem figyel és továbbmentünk szerencsére nem követtek.
Hazaérve a barátnőm kiakadt, hogy lehettem ennyire betojva pár szerencsétlentől és miért hagytam szó nélkül, amikor őt alázták szóban. Hiába magyaráztam neki, hogy ha visszaszólok, akkor olaj a tűzre és megtámadnak engem és akár őt is, verekedni pedig nem tudok, de nem érdekelte. Nem is aludt nálam aznap este elment inkább.
Szerintem viszont nem jogos.
Addig míg fizikálisan nem történik semmi addig nem is kell az ilyen görényekkel foglalkozni. Főleg ha még többen is vannak.
Az hogy csendben maradtál, azzal tettél jót.
Erőszak csak erőszakot szül.
Nem jogos a kiakadasa. Mindketten rosszul jartatok volna, ha többen ratok támadnak.
Értelmes ember nem ugrik részegek beszolasara.
Hát amúgy ez nehéz mert senkinek sem kell be mutatni a fiatalokat.
Van aki beszologat van aki köpköd de van aki képes késsel
is neked menni ha olyat mondasz vagy csinalsz.. esetleg ra nézel.
Az a baj hogy ha szólsz az se jo mer igen, ki tudja mikor mennek nektek de van mikor az ember semmit se szól a barátom szerint mer akkor látják hogy beszari az illető főleg rászállnak. Én ha megyek bulizni a barátommal mindig annyit mondok neki ha belénk kötnek inkabb menjünk el
onnan de persze o jon azzal hogy nem
hagyja annyiba..szóval
nem tudni melyik a jo tett ilyenkor, en azt mondom
pár ilyen neveletlen kis kakaházi miatt nem
érdemes veszekedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!