Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! El tudtok képzelni komoly kapcsolatot alacsonyabb fiúval?
Az egy hülye önző p*csa aki inkább magassarkúzik mint hogy járjon egy vele egymagas vagy egy kicsit alacsonyabb pasival.
Attól már nem is férfi hogyha alacsony vagy mi?Akkor az a nő aki 50kiló felett van nem is nő!
Az ilyen magassarkúb*zik remélem kapnak valami jó kis gerincferdülést és majd röhögök rajtatok hogy magassarkúban tipegtek mint valami nagyképű ferdegerincű g*ci:D
Legszívesebben kolumbiai nyakkendőt csinálnék annak aki kitalálta a magassarkút.Rohadt állatok akik magassarkút vesznek fel, miért nem gólyalábat vesztek fel hülyék?Színész g*ci az összes ilyen!
Könnyű nyakigláb g*cinek lenni 10-15 centis cibőben, én is felveszek egyet aztán nézhettek hogy 2 méteres g*ci lettem:D Csak kár hogy nem férnék be a kocsimban meg egy ajtón sem:D
Jól felidegesített ez a kérdés, pfff
Akinek nem inge ne vegye magára.
13:02:
Nem köztünk van 12 cm, azt az első hozzászólónak írtam, hogy annyi normális, ha a nő ennyivel alacsonyabb :)
13:25:
Köszönöm az intelligens és kulturált hozzászólást, mindannyian tanultunk belőle, elhiszem, hogy neked nem a magassarkúval van a legnagyobb problémád az életben, látszik is.
Én csak nem szeretem ha leszólnak a magasabb nők hogy csak 180 centi vagyok, ez van ekkorára nőttem.Nem kéne azt mondani hogy az már nem is férfi aki alacsonyabb egy nőnél!
Meg nektek könnyű, felvehettek magassarkút, én meg nem, nekem marad amit kaptam az élettől.
Dehogy van, csak ez:D
És ez tényleg így van, a mai világban 180centi az alacsony, legalább is felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!