Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! El tudtok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El tudtok képzelni komoly kapcsolatot alacsonyabb fiúval?

Figyelt kérdés
Vagy aki mellett nem vehetsz fel soha magassarkút, de ő elvárja, hogy nőies legyél, valamint folyamatosan kompenzáld a kisebbségi komplexusát?
2010. jún. 23. 11:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
én is lemondok a magassarkúról de kicsit sem bánom, kényelmetlen és egészségtelen
2010. jún. 23. 11:50
 12/29 anonim ***** válasza:
szerintem a nőiesség nem =a magassarkúval, máshogy is el tudod érni.
2010. jún. 23. 11:54
 13/29 anonim ***** válasza:

Ma már annyi divatos cipő van, hogy lehetsz nőies magassarkú nélkül is.

Én imádom a magas pasikat, mégis akivel együtt vagyok most az alacsonyabb nálam, és nagyon jól elvagyunk, minket nem zavarnak az ilyen különbségek.

2010. jún. 23. 11:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Én 176 centi vagyok,szóval elég magas,de nekem legtöbbször az alacsonyabb fiúk tetszenek meg.Először mindig a pasik arcát nézem meg,aztán veszem észre,hogy "jaj miért nem nőtt magasabbra?".De ez már nem érdekel,most is egy alacsonyabb pasi tetszik:)
2010. jún. 23. 11:56
 15/29 anonim ***** válasza:

sosem tudnék alacsonyabb pasival járni!!!

utálnám, ha magassarkuban én lennék a magasabb..

a férfiassághoz sajna hozzátartozik ez is, hogy én vagyok az alacsonyabb még cipőben is....

2010. jún. 23. 12:08
 16/29 anonim ***** válasza:

még meg is mondja neked, hogy magassarku nélkül legyél nőies..hát én nem tudnék rá.mint pasira felnézni, de ha egymagasak lennénk akkor sem...sajnos..ez van

24 l

2010. jún. 23. 12:10
 17/29 anonim ***** válasza:
én nem hordok magassarkút egyébként. 166 centi vagyok, úgy vagyok vele, hogyha egy pasi alacsonyabb nálam akkor már nem valami férfias...:S
2010. jún. 23. 12:11
 18/29 anonim ***** válasza:

hát én alacsony fiúval csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni. engem zavar, ha egy srác alacsony. de ettől függetlenül beletudnék szeretni egy alacsony fiúba is. és, ha már beleszeretek akkor nagy valószínűséggel ( ha ő is szeret) akkor komoly lesz a kapcsolatunk.

a legjobb barátnőm is sokáig mondogatta, hogy ő sose járna egy alacsony srác, most mégis már féléve egy vele egymagasságú sráccal jár aki ráadásul görnyedten megy és még kisebbnek is látszik a bnőmnél.

szóval szerintem ezért ne aggódj :)

2010. jún. 23. 12:20
 19/29 anonim ***** válasza:
Én szerintem,ha 12cm köztetek a külömbség az elég durva...én nem tudnék megindulni egy olyan pasival az úton,ne hari..de ha szereted akkor semmi nem számít...ha pedig nem akkor add ki az útját:)és ha akarsz végy fel magassarkút!:)
2010. jún. 23. 13:02
 20/29 anonim ***** válasza:
ha szeretném akkor persze nem érdekelne. de a kisebbségi komplexus az már nagyon zavarna. akkor legalább legyen elégedett magával
2010. jún. 23. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!