Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! El tudtok képzelni komoly kapcsolatot alacsonyabb fiúval?
Ma már annyi divatos cipő van, hogy lehetsz nőies magassarkú nélkül is.
Én imádom a magas pasikat, mégis akivel együtt vagyok most az alacsonyabb nálam, és nagyon jól elvagyunk, minket nem zavarnak az ilyen különbségek.
sosem tudnék alacsonyabb pasival járni!!!
utálnám, ha magassarkuban én lennék a magasabb..
a férfiassághoz sajna hozzátartozik ez is, hogy én vagyok az alacsonyabb még cipőben is....
még meg is mondja neked, hogy magassarku nélkül legyél nőies..hát én nem tudnék rá.mint pasira felnézni, de ha egymagasak lennénk akkor sem...sajnos..ez van
24 l
hát én alacsony fiúval csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni. engem zavar, ha egy srác alacsony. de ettől függetlenül beletudnék szeretni egy alacsony fiúba is. és, ha már beleszeretek akkor nagy valószínűséggel ( ha ő is szeret) akkor komoly lesz a kapcsolatunk.
a legjobb barátnőm is sokáig mondogatta, hogy ő sose járna egy alacsony srác, most mégis már féléve egy vele egymagasságú sráccal jár aki ráadásul görnyedten megy és még kisebbnek is látszik a bnőmnél.
szóval szerintem ezért ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!