Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon rosszul esett. Hogy reagálnátok erre?
A barátom szülei haragszanak szerintem rám, mert nem rég összevesztem a barátommal. Az összeveszésben mind2en ugyanannyira hibásak voltunk, ezért volt pár nap mosolyszünet. Ez 2 hónapja volt. Eddig minden évben sütöttem édesannyámmal (vagy egyedül) tortát a barátomnak mikor szülinapja volt,legútobb (idén) meglepetés születésnapi bulit is szerveztünk neki családosan. Mind2 családnál divat a nagy szülinapozás, így a barátom összes családtagjának vittem meglepetést mikor születésnapjuk van.(sosem vettem szart minimum 4000-5000ért vittem mindig mindenkinek ajándékot) Eddig engem is mindig megünnepeltünk, volt tortám amit a barátom anyukája csinált,meg kaptam kis apróságot.(Lehet másnak ez fura,de náluk meg nálunk ez a szokás.)
Most van a szülinapom és mivel haragszanak rám egy olyan dolog miatt ami nem is úgy volt ahogy ők azt gondolják ezért direkt nem köszöntöttek meg. Barátommal elküldtek 1 szelet csokit, hogy adja át.
Nem az anyagiak számítanak, de ez nagyon rosszul esett, hogy fel se hívtak én meg mindig mindenkit megköszöntök telefonon, facebookon és személyesen.
Te csaladtagonkent 5000 huf ajandekokat viszel? Ertelmetlen.
Ne pitizzel saenkinek. Hagyd oket.
N/37
Bennem először az merült fel, hogy mégis honnan tudják a barátod szülei, hogy veszekedtetek? És ha ti ezt magatokban megoldottátok, akkor utána miért haragszanak rád még mindig?
Egyetértek azzal, aki azt mondja, beszélj a barátoddal, simán lehet, hogy fals sztorit adott le a szüleinek haragból, aztán nem javította ki utólag sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!