Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon rosszul esett. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon rosszul esett. Hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A barátom szülei haragszanak szerintem rám, mert nem rég összevesztem a barátommal. Az összeveszésben mind2en ugyanannyira hibásak voltunk, ezért volt pár nap mosolyszünet. Ez 2 hónapja volt. Eddig minden évben sütöttem édesannyámmal (vagy egyedül) tortát a barátomnak mikor szülinapja volt,legútobb (idén) meglepetés születésnapi bulit is szerveztünk neki családosan. Mind2 családnál divat a nagy szülinapozás, így a barátom összes családtagjának vittem meglepetést mikor születésnapjuk van.(sosem vettem szart minimum 4000-5000ért vittem mindig mindenkinek ajándékot) Eddig engem is mindig megünnepeltünk, volt tortám amit a barátom anyukája csinált,meg kaptam kis apróságot.(Lehet másnak ez fura,de náluk meg nálunk ez a szokás.)

Most van a szülinapom és mivel haragszanak rám egy olyan dolog miatt ami nem is úgy volt ahogy ők azt gondolják ezért direkt nem köszöntöttek meg. Barátommal elküldtek 1 szelet csokit, hogy adja át.

Nem az anyagiak számítanak, de ez nagyon rosszul esett, hogy fel se hívtak én meg mindig mindenkit megköszöntök telefonon, facebookon és személyesen.

2018. szept. 28. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki osszeveszik december 1-en valakivel es mondjuk meg 1 honap utan is haragszik ra, akkor persze hogy nem fog csak a karacsony kedveert kibekulni vele arra az 1 napra nem kell "fegyverszunetet tartani". Szoval ne hisztizz.
2018. szept. 28. 15:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem a szüleivel vesztem össze. Barátommal volt vitánk. De pár nap alatt megoldódott. Szüleivel soha nem vesztem össze, és egy rossz szót nem mondtam rájuk.
2018. szept. 28. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem értem miért haragszanak rám. Említettem a 2 hónappal ezelőtti vitában mind2 ugyanolyan lúdasak voltunk, és kis dologról is van szó..
2018. szept. 28. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A szelet csoki szánalmas.

Viszont azt gondolom, hogy minden ilyen szülői hozzáállásért a párunk a hibás. Ha ő kiáll mellettünk és igenis megköveteli a szüleinktől, hogy tiszteljenek minket, akkor az úgy is lesz. Hiszen a szülei és teközted ő az összekötő kapocs, az ő kommunikációján múlik, hogy mit hogyan ad elő otthon és azt hogyan reagálják le a szülei. Nyilván ő mesélte el a sztorit az összeveszésetekről, ezért én először inkább tőle kérdezném meg a helyedben, hogy mire ez a furcsa viselkedés a szülők részéről?

2018. szept. 28. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom idősebbek a szülei. Ahány ház annyi szokás. Engem pl soha nem köszöntettek fel. Nem is kaptam soha semmit, egy fillért nem költöttek rám. Nem is várnám el senkitől, hogy rám költsön. Szerintem baromság ez az ajándékozás, mert szerintem legtöbbször nem szívből megy.

Inkább csináljon két ember valami programot, ami szívből jövő, mint hamis ajándékokat kapni.

Az, hogy nem köszöntöttek fel, hát, istenem, bunkóság, de tedd túl magad rajta. Nincs akkora jelentősége.

Bolhából elefántot, ismered a mondást? Mert azt csinálod.

2018. szept. 28. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
25%

Nálatok mindenki alsó tagozatos?

Senki nem kommunikál felnőtt ember módjára?

Amúgy ebben a kapcsolatban hányan vagytok? 6-an, 8-an?

Fel kéne nőni. Sürgősen.

2018. szept. 28. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
11%

Lehet hogy valami kiderült, amiről nem tudsz,vagy kiderítettek valamit rólad, meg van a véleményük, és nem óhajtanak jó pofizni, meg bulizni veled. De hogy szó ne érje a házad elejét, kaptad a csokit.

Gondolkodj, mit deríthettek ki rólad. Mert nem a vita ami volt, szerintem annál jóval komolyabb...

2018. szept. 28. 15:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak kósza gondolat, de én akkor kezdtem el kicsit visszavenni a jópofizásból az ex-sógorommal, mikor a tesóm azt mondta, hogy már nem akar vele sokáig együtt maradni. Sajnáltam szegény embert és képtelen voltam vele ugyanúgy kedveskedni.
2018. szept. 28. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem szarja le,hogy mit gondolnak a szülők? Rendezzétek egymás között a dolgot, ők meg gondoljanak, amit csak akarnak.
2018. szept. 28. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tök dedos beleszolni a ti dolgaitokba, amik ráadásul ezer éve történtek, ilyen nesze egy csoki a szulinapodra stílusban.

Szerintem már ti lerendeztetek ezt és nem kértetek véleményeket hozzá. Márpedig oők ilyen dafke stílusban kinyilvánították a nem tetszésüket. Ennél az is jobb lett volna, ha nem is küldenek semmit.

De ebből tanuljál kérdező, anyós -jelölték csak addig kedvesek veled, amíg muszáj. Magyarán eddig se bírtak és most jött egy jó alkalom, hogy utálatoskodjanak veled.

2018. szept. 28. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!