Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az rossz ha fiatalabb fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rossz ha fiatalabb fiúval járok? (a részletek alul)

Figyelt kérdés
Beszélgettünk a barátommal és bevallotta nekem hogy szeret és én is ugyan így érzek iránta úgy hogy én is bevallottam neki,azán megcsókolt(első csókom)Szóval szeritetek nagy gond ha fiatalabb nállam pár hónappal?
2010. jún. 23. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még mindig csak azt tudom kérdezni, hogy, ha szereted, akkor mi a probléma? : ) Ha tényleg így van, akkor nincs DE! ; )
2010. jún. 23. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
a szüleid hadd mondjanak, most velük kell boldog légy vagy a barátoddal ? Ha neked tetszik, és jól érzed magad akkor meg miért problémázól. Nyugodj meg.
2010. jún. 23. 10:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem semmi csak a szüleim szerint legalább 5évvel öregebb fiút kell választani...
2010. jún. 23. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
A szüleid elég furák. Hány éves vagy?
2010. jún. 23. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:
jó lenne ha nem szólnának bele az életedbe, csak ennyit mondok. Akármilyen féltett kincs vagy nekik, tudom, de ha beleszólnak, annál hamarabb eltávolodsz tőlük...
2010. jún. 23. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:

anyám azt mondta nekem h az egyik bnőjének a férje 8 évvel fiatalabb nála amikor mondtam neki h összejöttem bnőmmel aki 1 évvel idősebb nálam :D

16/f

2010. jún. 23. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor a szüleid nem valami normálisak és ha te ilyenen parázol xD akkor rájuk ütöttél..
2010. jún. 23. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

az összes eddigi pasim (kivéve a mostanit) fiatalabb volt nálam pár hónappal....sose volt gond, illetve nem ez volt a gond

26L

2010. jún. 23. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!