Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme a párkapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Na várom a válaszolat.
2018. szept. 27. 00:19
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Szóval, nem mész prostihoz, mert az milyen dolog, de azért lényegében csak fizetsz a szexért, ha egy nőt elhívsz randira egy kis digi dugi reményében, meghívod ebédelni, eljátszod, hogy kedves és romantikus vagy, stb, így erre még nem gondoltál? :D

Amúgy meg utazgass, biztos szuper lehet körbejárni a világot, és tényleg őszintén kívánom, hogy láss sok szép tájat, na de akkor ne legyél már ilyen megkeseredett... oké neked ez a felfogásod, én elfogadom, meg mindenki más is, de miért akarsz akkor erről vitatkozni, másokat meggyőzni? Ha neked így jó, csináld, de ne itt rinyálj, hogy a kapcsolat, szerelem hülyeség. Neked, meg lehet még másik 1000 embernek az, de a másik 1000-nek meg nem, ennyi. Mindenki máshogy éli az életét, ne akarjuk már egymást meggyőzni, mert úgysem fog menni. :)

2018. szept. 27. 17:43
 52/55 anonim ***** válasza:
0%

Hol írtam, hogy nem megyek prostihoz? Ár-érték arányban speciel olcsóbb, mint a barátnő. Ott garantált is a szex a pénzemért, és megspórolok a párkapcsolat minden negatívumát.

Nem célom hogy bárkit meggyőzzek, mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy neki jólesik. Amikor leírtam, hogy egy párkapcsolat deficites, és miért deficites, konkrét tényt közöltem. Lehet ellene kapálózni, csak értelme nincs. A következtetést mindenki levonhatja, párkapcsolattal vagy anélkül jobb-e az élet.

2018. szept. 27. 17:57
 53/55 A kérdező kommentje:

Az 51-es nyilvánvalóan rám gondolt.

Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet.

2018. szept. 27. 18:26
 54/55 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem mondani, hogy a csaj ha oda van értem, többet fog rám költeni. Kaptam már márkás ruhát is csajtól, amit a saját pénzéből vett nekem, de én eddig sosem mentem el (és nem is fogok)
2018. szept. 27. 18:28
 55/55 anonim ***** válasza:
Kérdező, ütöd a szavaidat rendesen. Te nem veszel ajándékot caajodnak, max MilkiWay. Ehhez képest első randin drágább dobozos csokit viszel. Számítasz rá, hogy ha elviszed pizzázni és fizetsz, akkor legközelebb ő fizessen. Amilyen ostoba vagy a végére még hangoztatod is, hogy ha valaki ajandékot kap egy kopcsolatban, az te vagy, mert márkás ruhát is kaptál már. Na, ha te elvárod, hogy még a pizzára is visszahívjanak, de szó nélkül elfogadod a márkás ruhát, és cserébe adsz egy MilkiWay-t, akkor ne lepődj meg, ha nem kellesz a nőknek. Nőnek venni valamit egy gesztus, nem pedig kötelezettség, az értelmes férfi azért teszi, mert örömet akar szerezni a nőnek. Azt írtad valahol az elején, (nem fogom tudni pontosan visszaidézni) de, hogy a prostizástól elzárkózol és számodra nem férfi, aki ezt teszi. Hát "haver", a szememben meg inkább az a nem férfi, aki így anyagiaskodik a nőkkel. Nem adsz, de ha adsz is elvárod, hogy visszakapd, ha adnak az alanyi jogon jár. Sok sikert a caajoknál!
2018. szept. 28. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!