Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a párkapcsolatnak?
Darwin művét az elmúlt 159 évben tonnányi mennyiségű bizonyíték támasztotta alá.
Teljes mértékben bizonyított, a tudományos világban tényként kezelik.
A tudomány is csak egy része a világnak.
Ahogy a művészet,a vallások.Nem lehet csupán egy oldalról vizsgálni egy dolgot sem
"Nincs velem semmi baj, pusztán arról van szó, hogy szembesültél az igazsággal, és mivel nincs kellő lexikális tudásod ahhoz, hogy cáfold, ezért a személyeskedés mellett döntöttél. Neked vannak tehát bajok a fejedben, mivel vitára teljesen alkalmatlan vagy."
Azt gondolsz, amit akarsz. Direkt nem álltam le veled vitatkozni, mert nem érdemes, annyira elvakult vagy. Több dologgal is tudnám cáfolni az általad leírtakat, csak tapasztalatból tudom, semmi értelme, mert úgyis ragaszkodsz az elképzelésedhez, annyira elvakult vagy a saját igazaddal szemben. Egyszerűen ez az oka, tetszik érteni?
Én is pontosan ugyanezt kérdezem magamtól, csak pindurkát más hangsúllyal.
A világon semmi értelme egyébként: egy deficites baromság, ami csak veszteséget termel, és ha belevágsz, jól megszívod. Jellemzően a kapcsolatfüggők meg a naiv idealisták hiszik, hogy ebből bárkinek bármi haszna lesz.
15:06-os:
Nem vagyok elvakult. Ha tudományosan megalapozott, amit mondasz, és megfelelő szakirodalma van, akkor utána fogok nézni.
Amennyiben állításod azonban légbőlkapott és az érzelmektől fűtött - mint a többi szar tanács, amit a nők adnak, akkor tényleg jobb ha megtartod magadnak.
Neked az a bajod Kérdező, hogy meg vagy keseredve, nincs párod, jól átvertek már az életben.
A párkapcsolatnak az az értelme, hogy ha megtalálod azt, aki melléd való, akkor sokkal teljesebb, boldogabb életet élhetsz.
🤣
Tételezzük fel, hogy igazad van. Mit változtat ez azon, amit mondtam?
Ha valaki kilép egy szektából és utána megkeseredik, és azt mondja, hogy a szekta élet hülyeség, akkor téved-e csak azért, mert megkeseredett?
Egyébként meg nem vagyok megkeseresve. Hamarosan utazom el külföldre, több országba is ellátogatok, most hétvégén indul a repülőm, miközben ezeket a sorokat írom, éppen pakolok. Idén egész évben utazgattam + dolgoztam. Szeretnének mások így élni, pl. azok, akik csak egy évben egyszer engedhetnek meg maguknak egy külföldi nyaralást, de azt is csak egy helyre.
A múltat meg lezártam. Ami volt, elmúlt.
"Szeretnének mások így élni, pl. azok, akik csak egy évben egyszer engedhetnek meg maguknak egy külföldi nyaralást, de azt is csak egy helyre."
Én nem szeretnék, tökéletesen beérem az évenkénti 2-3 utazással, nyaralással, ugyanis a családom fontosabb:)
Nos én viszont nem akarok meg családot. Eszem ágaban sincs lekötni magam.
De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!