Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiányzik a szerelem érzése a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a szerelem érzése a barátommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már másfél éve vagyunk együtt, szinte minden jó a párkapcsolatunkban, biztos vagyok benne hogy Ő álmaim pasija, szinte minden szempontból tökéletes nekem.

Az eleje hatalmas lángolással indult, majd egy fél év után a lángoló szerelem átváltott a mindenki által ismert szeretetté. Elfogadom a párom hibáit, sose hagynám el, ő a mindenem, nagyon szeretem. A rózsaszín köd elmúlása óta van amikor újra vissza jött egy kis időre a tűz, azon kívül csak nyugodt szeretet volt. Viszont nyár eleje óta nem jön ez a "tűz", elkezdett hiányozni egy kicsit a "kezdeti" szerelem érzése. És nem csak a szerelem önmaga hanem a szerelem az én párommal, magyarul nem érdekel más pasi egyáltalán, a párom iránt szeretnék "fellángolást". Vagyis inkább csak azt az időszakot szeretném vissza hozni amikor időnként fellángoltak az érzelmek minden ok nélkül, a nyár előtti időszakokat. Szeretnék pillangókat érezni néha a gyomromban, szeretnék újra érzelmesebb lenni. A párom igazából semmit nem változott a másfél év alatt, én vagyok az akinek az érzelmei "lenyugodtak". Nem fontos ez a tűz, nem kell, hogy minden nap égjen, épp elég ha időnként egyszer kétszel előfordul, mert amúgy meg boldog és kiegyensúlyozott vagyok e nélkül is a kapcsolatomban. Csak hiányzik kicsit az a kislányos izgalom, értitek... :)

Nyáron nagyon sokat voltunk együtt, szinte minden nap találkoztunk, lehet ez is a baj ? Vagy ez normális hogy egy idő után teljesen eltűnik a tűz? Nektek milyen időközönként "gyullad vissza"? Vagy mit tudtok tanácsolni a """rózsaszín köd""" érzésének a visszahozására? Válaszokat előre is köszi :)

18 L párom 21 F

2018. szept. 26. 22:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon túl szoktam aggódni/gondolni mindent, ez az egyik legrosszabb tulajdonságom. Még az is lehet hogy ezt a szeretet érzését is túlgondolom , mert hogy "miért nem olyan mint ezelőtt mi változott meg?" Azt pedig nem veszem figylembe hogy ez teljesen természetes dolog, egyből a legrosszabbra gondolok, hogy valami elromlott a kapcsolatomban. Nem ez lenne az első eset hogy alaptalanúl ezt gondolom ( az előzőek szerencsére már megoldódtak)

De nemtudom, annyira össze vagyok zavarodva :(

2018. szept. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!