Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal, jól elvagyunk de elmondta, hogy 19 fiúval volt eddig együtt úgy, hogy ő 23 éves ez titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Voltak kalandjai és eddig komoly kapcsoalta még nem , alapból normális a lány de ezzel nem tudok mit kezdeni, titeket ez zavarna? Vagy ez nagyszám szerintetek egy 23 éves nőnek ?
2018. szept. 26. 19:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Lehet a 19 pasival kevesebb alkalommal szexelt, mint más a 3 partnerével ugyan ennyi idő alatt.
2018. szept. 26. 20:52
 22/32 anonim ***** válasza:

Akkor minden rendben. :)

Téged melyik zavarna jobban? 19 egyéjszakás, éjszakánként 1 aktussal, vagy 1 pasi 7 éven keresztül minden este, minden formációban?

2018. szept. 26. 21:12
 23/32 Pumukli alfahím ***** válasza:
16%
Ja,elég megbízható a csajszi. Azért a nemibetegségel vigyázz,ilyen tiszta múlt után,nem lehet tudni.
2018. szept. 26. 21:12
 24/32 anonim ***** válasza:

#22 Egyik sem zavarna.

Az zavarna, ha nem lenne közös jövőképünk.

2018. szept. 26. 21:30
 25/32 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező ez a hozzáállás hogy egy férfinak ez elfogadható de egy nőnek már nem elég elavult gondolkozás.

Régen a nők szinte haszontárgyak voltak, nem voltak jogaik és nem dönthettek bizonyos dolgokról. Amég a férfi hűtlenkedhetett, ihatott, gátlástalankodhatott és tanusíthatott agresszív viselkedést addig a nőknek kuss és ennek ellenére tegye szét a lábát és tűrjön. Vagy nézzük azt amikor a kedves apuka döntötte el ki lesz a kislánya jövendőbelije nyilván aki jól fekszik a családnak.

Sőt ma a 21. században is léteznek még olyan nem civilizált közösségek ahol a nőket megfosztják a csiklójuktól hogy ők csak ne élvezzék a szexet.

Lassan le kellene vetkőznie a társadalomnak ezeket a belénkrögzött sztereotípiákat.

Egyébként nem mondanám magam feministának úgy gondolom meg vannak a helyes férfi és női szerepek, de ezzel nem tudok azonosulni hogy amit a férfinek szabad azt egy nőnek nem.

2018. szept. 26. 21:45
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

#25 Lassan le kellene vetkőznie a társadalomnak ezeket a belénkrögzött sztereotípiákat.

Nyugatra már rég levetkőzték ezeket, csak Magyaroroszág le van maradva 50 évvel. Minél keletebbre mész Európában, sajnos annál inkább.

2018. szept. 26. 22:11
 27/32 anonim ***** válasza:
83%

Igen folyamatosan le vagyunk maradva a nyugati társadalmakhoz képest, ezt mindenki döntse el maga hogy jó vagy nem.

Viszont szerintem kifejezetten jobb lenne ha mi is felzárkóznánk lassan de ez nem lesz gyors folyamat :)

2018. szept. 26. 22:22
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha egy 16 éves korban történt kezdéshez számítjuk, és az évekre visszaosztjuk, nem sok.

(Süsü volt, hogy elmondta amúgy a csaj, eloszthatta volna mondjuk néggyel.)

2018. szept. 27. 09:48
 29/32 anonim ***** válasza:
74%

"egy fiúnál másabb dolog talán, de lehet én vagyok nagyon konzervatív" - semmivel nem másabb dolog egy férfinál, ugyanolyan ember ugyanolyan vágyakkal és érzésekkel a nő is. Én sokkal gázabbnak tartom ezt a gondolkodást, mint egy szexualitását nyíltan megélő embert.

23 évesen nekem is kb. ennyi partnerem volt. Nem volt párkapcsolatom sokáig, de szeretem a szexet. Most már komoly kapcsolatban élek, nem vágyom másra, sőt, igazából egy kicsit sem érdekel más. Kiéltem magam, szeretem a párom, hűséges vagyok.

A 71%-os válaszolóval hasonlóan, nekem két diplomám van, én is sportolok, sokat olvasok. Normális életvitelem van, nem iszom, nem dohányzom.

Mindenféle nagyképűség nélkül mondom, hogy az a fajta nő vagyok, akiről sok férfi álmodik, és nem a külsőségek miatt elsősorban, hanem a tapasztalatom, őszinteségem miatt. Nem drámázok, szeretem a szexet, jókat beszélgetünk a párommal.

A te barátnőd is legalább őszinte volt veled. Értékelhetnéd ezt is és mellé kicsit fel is nőhetnél, akkor nem lennél ilyenen kiborulva és nem lenne kettős mércéd.

2018. szept. 27. 10:47
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
tegnap 20:29 Jaj, az egyetemisták nagy részéről ezt lehet tudni, nem mondasz újat, hogy ugranak minden farokra.
2018. szept. 27. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!