Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal, jól elvagyunk de elmondta, hogy 19 fiúval volt eddig együtt úgy, hogy ő 23 éves ez titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Voltak kalandjai és eddig komoly kapcsoalta még nem , alapból normális a lány de ezzel nem tudok mit kezdeni, titeket ez zavarna? Vagy ez nagyszám szerintetek egy 23 éves nőnek ?2018. szept. 26. 19:55
11/32 A legrosszindulatúbb válasza:
#5: Neked nem sok. Nekem az. Feltételezem, hogy 15 éves korától él aktív nemi életet, most 23 éves, azaz 8 év alatt 19 hapsi járt benne, azaz 4-5 havonta mindig más kúrogatta. Akárhogy is nézem, ez sok, nagyon sok. Alig telik el fél év és már egy totál másik férfival szexel. Sok.
12/32 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem nagy szám. Én lennék a huszadik 1-2 hétig. Utána lépnék tovább.
13/32 anonim válasza:
Én meg 22 éves vagyok és voltam már vagy 40 pasival, de lehet többel is. Senkit nem érdekel, a személyiségemet nem ez határozza meg, most miért lenne baj, hogy szeretek szexelni és szingliként azzal teszem, akivel akarom? Amíg nem csalok meg senkit, nem látok ebben semmi rosszat.
14/32 anonim válasza:
#13 valóban nem ez határozza meg a személyiségedet, inkább a személyiséged határozza meg ezt. :)
15/32 A kérdező kommentje:
Hát kevés ember volt az aki normális választ tudott adni... nekik köszönöm! Egyébként érdekes téma mert amúgy meg normális emberileg és tényleg látom rajta, hogy normális kapcsolatra vágyik.
2018. szept. 26. 20:27
16/32 anonim válasza:
De konkrétan milyen személyiségre következtetsz ebből? Gondolom arra, hogy egy züllött, aluliskolázott, olcsó senki vagyok? Na hogy ezt megcáfoljam, végzős vagyok egyetemen, nem járok bulizni, szabadidőmben inkább olvasok, sportolok, képzem magam, vagy barátokkal vagyok, több nyelven beszélek, imádok utazni, nincsenek káros szokásaim.
Erre következtettél volna? Gyanítom nem, úgyhogy hagyj fel az előítéletekkel.
17/32 anonim válasza:
#16 speciel most te voltál előítéletes, a nevemben vontál le kövezkeztetésekt. Egy pillanatig sem gondoltam hogy aluliskolázott vagy, de az sem igaz, hogy minden egyetemen végzős zseni lenne. De igazából nem írtam szinte semmit mégis támadásba lendültél. Milyen szakon vagy? Az biztos hogy nem kommunikáció, de nem is jog, és még jópárat ki lehetne zárni. :D
18/32 anonim válasza:
#17 Oh akkor bocsi, úgy jött le a kommentedből, mintha kicsit rosszindulattal írtad volna :)
19/32 A kérdező kommentje:
kezdem azt leszűrni, hogy ahány ember annyi féle gondolkozás ebbe a dologba és ez egy igen kényes téma.:D
2018. szept. 26. 20:40
20/32 anonim válasza:
Nem zavarna. Legalább tapasztalt és tudja, hogy mit akar.
Jobb lenne ha 6 év együtt járás után jönne rá, hogy még élni akar?
Mindennek meg van az ideje. 16-22 évesen felelőtlenkedni, majd utána lehet párkapcsolatot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!