Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal, jól elvagyunk de elmondta, hogy 19 fiúval volt eddig együtt úgy, hogy ő 23 éves ez titeket zavarna?
Engem nem zavarna. Egyáltalán nem lesz ettől emberileg kevesebb senki. Ugyanúgy a személyisége és a hozzám való viszonya lenne a döntő, hogy szeretnék-e vele komoly kapcsolatot vagy tudnám-e igazán szeretni.
Szerintem, ha az átlagot nézzük akkor több, mint az átlag de nem értem, hogy miért vannak ettől sokan annyira kiakadva.
"Vagy ez nagyszám szerintetek egy 23 éves nőnek ?"
Mivel egy nő annyi férfival fekszik le, amennyivel csak akar és minden irányból ostromolják a fiatal nőket, nem nagyon fogsz olyan nőt találni ebben a korban, aki ne lenne már túl több tucat férfin. Ezt jobb, ha megszokod.
Előttem az én párom is bőven kiélte magát.
Buliztak csajoztak voltak egyéjszakás dolgai is bár sose kérdeztem hogy mennyi és annyira nem is érdekelt.
7 éve leszünk lassan együtt és egy nagyon jó ember akitől megkapok minden gondoskodást, figyelmet, szeretetet, nagyon önzetlen.
Nyilván több lánnyal volt mint én fiúval de ez nem zavar.
Az a múlt örülök hogy kiélte magát és nem most jönne rá a hoppáré :)
Ezért szerintem ne ítéld meg egyből. Ismerkedjetek és majd meglátod hogy alakul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!