Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg a bunkó férfiakhoz vonzódnak?
Tudom jönnek majd a női válaszok, hogy jesszus dehogy, honnan veszed?
Azonban azt veszem észre, hogy a bunkó pasik azok, akik felkeltik a nők érdeklődését, és csak ők tudják meg is tartani. Hiszen érzelmi vihart váltanak ki a nőni lélek katyvaszában, nem válnak unalmassá. :) Ti hogy látjátok? Mindenki írjon.
ma 18:05
Látod, neked soha nem lesz igazán hosszútávú, tartós kapcsolatod... Hidd el hugi, beleunnál abba, ha folyamatosan semmibe venne a másik, nem venne virágot évfordulóra, nem csillogást látnál a szemében, ha rád tekint, hanem úgy néz, mint egy kapcarongyra.
Viszont abba is beleunnál, ha rajongana érted a férfi.
Te ribi maradsz a férfiak szemében... Élj vele együtt!
-ReapeR-24/F
hát engem -ahogy szerintem a legtöbb lányt -a szüleim mindentől védtek...szóval kb egy rózsaszín burokban nőttem fel...ha azt akarnám hogy valaki kedves és védelmező legyen velem szemben arra ott vannak a szüleim, de ha még a párkapcsolatom is arról szólna hogy kicsim ne csináld veszéályes...hát én felkötném magam XD
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!