Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kedveskedjek a páromnak? Az elsődleges számomra hogy kikapcsoljon itthon mellettem, ne csak a munkáján rágódjon
Szóval, találtam 1000 meg 1000 ilyen kérdést, tudom rengeteg van
Azonban kíváncsi volnék hogy ha a ti párjaitok túl elfoglalt (munka, bent is, és itthon is) mivel vagy hogyan kapcsoljátok őt ki? Sajnos, a munkájából a sok stresszt, és problémákat haza hozza, elfárad (megértem) de ez a mi rovásunkra megy. Most szerencsére itthon lesz pár napot , de ahogy ismerem,nem fog másra koncentrálni, csak hogy bent végezzen időben mindennel stb stb. Én pedig szeretném őt meglepni, felvidítani, és kicsit kikapcsolni, hisz az neki is, és a kapcsolatunknak is jót tenne
(Kérem, normális válaszokat írjanak, poénkodni lehet velem, egy bizonyos szintig :D de örülnék ha segítenének)
Tudom mit szeret, a kedvencét főzöm mire ő haza jön és még? Kicsit tapasztalatlan vagyok ezen a téren, ilyen eddig még nem nem fordult elő a kapcsolatunkban, pár hónapja van csak ez.
(24/L, és 3,5 éves kapcsolat)
Ha szopás volt a napja, gonosz vigyorral közöld vele, hogy még nincs vége, aztán burítsd hanyatt a faszit. 5 literig meg se állj. :D
32/f
Nálunk a masszázs teljesen bevált, heti többször. Hol ő, hol én. És nem szexnek indul, de szinte mindig az lesz a vége😊
5 éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!