Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meddig bírná ezt egy nővvel? És mit csinálna ebben a helyzetben?
Tök 8 ki, hogy bírná.
Neked ez jó, el szeretnéd fogadni, elhiszed, hogy csak barátság?
Azt még megérteném ha néha amikor összetalálkoznak váltanak pár mondatot, de azt már kevésbé,hogy átjár Hozzá és beszélgetnek. Ez rendszeres lehet ahogy írod. És egyébként miről beszélgetnek?A világ dolgairól vagy esetleg a Ti kapcsolatotokról, a magánéletetekről, vagy olyat beszél meg Vele amit Veled kellene? Számmora ez kicsit furcsa, bár nem hinném,hogy mereven gondolkodom.
Ha valakivel szakítok azért teszem mert nem működik a kapcsolatunk. Elválhatunk békében,de innentől kezdve nincs szorosabb kötelék köztünk.
Nem értem hogy az ilyen nők, mégis mi a f•szt gondolnak magukról, hogy bármit megcsinálhatnak, mert úgyis lesz ott egy kis pincsikutya —aki fut utánuk és benyel mindent. komolyan... és valamiért az ilyeneknek áll a világ.
Én a helyedben nem is foglalkoznék ilyennel, aki ennyire nem nézi a másikat semmibe, hogy ha ez téged egyszerűen ZAVAR, akkor vagy adja ki az utadat és fixen nyalogassa az exe farkát, vagy akkor ne szórakozzon veled és akkor ne viszkessen más faszik után a pinája.
Harag lenne köztük. És? Ja majd alá is fekszik, nehogy megharagudjon, ugye?
Plusz sosem értettem, hogy az ilyeneknek minek párkapcsolat. Valaki jó lenne ha megértetné velük, hogy ha nem megy, nem kell erőltetni, nem kötelező.
Az én barátom egy “barátnőjével” tartotta sokáig a kapcsolatot. Én kb egy év után nyitottam ki a szám, az is túl későn volt, egyből kellett volna szólnom. Ezért harapok ennyire erre.
N/26
#7 igen, pont az gondolják, mert van ilyen pincsikutya, egyre több, ahogy egyre nehezebb egy átlag férfinak nőt szereznie.
A kérdésre: atjár hozzá a csaj, de nem beszélgetni, hanem baszélgetni... Nem ritka, hogy egy nő kettő, vagy többlaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!