Ki mit csinálna ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kaptam olyan 15,000 Ft-nak megfelelő dollárt, viszont a dollárral nincs mit kezdjek itthon, és szükségem lenne egy ruhára, illetve egy dzsekire. A szüleim azt mondták, hogy ők megveszik, de nem most. Hiába mondtam nekik, hogy nekem most van szükségem a pénzre, mert kell jövöhét szombatra vegyek egy alkalmi ruhát, mert esküvőre megyek. Ők most nem akarják megvenni, nekem azonban most kellene a pénz. Ha beváltom a pénzváltónál az a baj, más megoldás meg nem lenne. Ti mit tennétek?2016. aug. 22. 16:27
2/3 anonim válasza:
Nem értem. A szüleid nem engedik, hogy beváltsd?
3/3 anonim válasza:
Ismered ezt a viccet:
- Ül egy kutya a folyó partján, át kell jutnia a túlsó partra, de nem úszhat át, nem mehet át a hídon, és semmilyen segédeszközt nem használhat. Mégis hogy jut át?
- Átúszik!
- De azt mondtam, hogy nem úszhat át!
- Mégis átúszik!
Szóval nem válthatod be a pénzváltónál, de te mégis beváltod. Érted?
Én ezt tenném ebben a helyzetben: beváltanám a pénzt egy pénzváltónál, és vennék egy ruhát meg egy dzsekit magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!