Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a korkülömbség közted és a párod között?
Remélem, az a külöNbség szó csak véletlenül lett m-mel írva :P
Egyébként 4 és fél év van köztünk az ő javára, és ez így pont tökéletes. :) 2 és fél éve boldog kapcsolatunk van.
21/l, 25/f
jó tudom, egy kiejtés szerinti részleges hasonulás, egyre romlik a helyesírásom... de köszi a válaszokat.
még egyszer megkérdezem? 8 éves különbség hány éves kortól nem nevezhető "lilomtiprásnak"? :D
8 év nem sok sztem. Sőt én jóval nagyobb korkülönbséggel szoktam nézelődni:)Érdekes, de engem mindig is az idősebb pasik vonzottak, akár 10-12 évvel idősebbek. Csak az nem férne bele ha én lennék az idősebb, azt nem tudnám elképzelni.
Visszatérve a kérdésre szerintem ha a lány a fiatalabb akkor mindegy. De legalább 16 legyen a lány.
18/L
Igen, szerintem is legyen legalább 16 a lány.
Akkor már gondolkodik is, és nem ész nélkül fekszik le ezzel-azzal, valamint már kezd éretté is válni egy lány :)
De ez csak az én véleményem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!