Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neveletlen a csajom?
Figyelt kérdés
A baràtnőm egyszerűen képtelen köszönni màsoknak az utcàn. Sétàlunk a parkba és ismerőseim jönnek velünk szembe és köszönnek a baràtnőm azt se mondja hogy "búúú"... Ha a melóba eszünk és jóétvàgyat kivànnak akkor is csak én köszönöm meg ő pedig hallgat. Ez a szitú àllandoan jelen van. Olyannyira lesújtó ez nekem, hogy azt hallom, hogy a baràtnőm akkora egy paraszt, hogy köszönno se tud. Kérdeztem, hogy minek csinàlja ezt, de a vàlasz mindig, hogy neki se köszönnel màsok.2018. szept. 22. 17:59
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen bunkó, nem kérdés.
2/9 anonim válasza:
Én elég sokáig csináltam ezt, nem azért, hogy paraszt legyek, hanem egyszerűen leblokkoltam minden egyes alkalommal, amikor megszólított váratlanul valaki, akit nem ismertem, maximum távolabbról. Szociális fóbiához van köze. Én se nagyon tudtam megmagyarázni senkinek, ezért jöttem kifogásokkal. Persze azt nem tudom megmondani, hogy a barátnődnél áll-e ilyesmi a háttérben.
3/9 anonim válasza:
Valami oka biztos van, hogy ezt csinálja, próbáld megmagyarázni neki, hogy saját érdeke, meg neked rossz visszahallani a megjegyzéseket. A baj akkor lesz, ha őt ez nem érdekli.
4/9 A kérdező kommentje:
Hàt lehet, hogy nem egy ember baràt személy vagyis én ezt szűrtem le az egészből.
2018. szept. 22. 18:09
5/9 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ez nem szép dolog és biza ő ezt lesz**ja
2018. szept. 22. 18:10
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy arra vár hogy tényleg megneveld:D.
8/9 anonim válasza:
Ja, neveletlen. Azt is mondhatnank, hogy bunko.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nezd el ezt neki. És hs egy kicsit bunkó néha? Ha veled rendes, akkor belefér, hogy másokkal nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!