Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexre akar rávenni a csajom. Bele menjek?
Én a helyedben belemennék ha a barátnőm ilyet kérne. Utoljára még jól megdugnám minden lyukát és utána dobnám a lotyót.
Ha ilyenen jár az esze úgyis meg fogja csinálni ha nem mégy bele, csak nem veled hanem másik két pasival.
Az ex csajom biszex volt, őt is izgatta a két nő egy pasi. Persze azt mondta hogy nem tudná elviselni azt hogy lássa hogy én másik nőt kurok.
Megoldotta nélkülem. Lapátra tettem.
Engem az exem nyüstölt ilyennel, két nő, egy férfi (ő) felállás. Szerintem a hármas cucc nagyon kevés párkapcsolatban vitelezhető ki "sérülés" nélkül.
Persze, amikor kérdezte,, hogy akkor utána lehet-e két férfi egy nő, felháborodott.
Látom nálatok is ez van.
Ha csak pár hónapja vagytok együtt és már felhozta...hát én dobnám. Nekem két év után rukkolt elő ezzel.
Ja és nem mentem bele, utána megcsalt.
Nem értem, pár hónappal ezelőtt még nem izgatta? Miért nem próbálta ki akkor, mikor szingli?
Én biztos nem mennék bele a helyedben... A szex arra való (nyilván a gyerekcsinálás mellett), hogy minden résztvevő élvezze, szóval ha te rosszul éreznéd magad közben, akkor semmi értelme az egésznek.
Főleg így nevetséges is, ha fordított helyzetben őt zavarná +1 nő :D Szerintem ez VAGY legyen kölcsönös, VAGY semmilyen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!