Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexre akar rávenni a csajom. Bele menjek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt és elkezdte mondogatni hogy izgatja a 2 pasi felállás. Úgy érzem engem zavarna még egy férfi és tönkre menne a kapcsolatunk, mért izgatja öt a szendvics? Nem vagyok neki elég? 30as pár vagyunk. Ez a baromság most divat, vagy mi?2018. jún. 8. 15:46
11/13 anonim válasza:
Elég vagy neki. Engem is izgat a dolog, de tudom, hogy a párom nem menne bele, szóval nem erőltetem.
Mondd meg neki, hogy te nem szeretnéd, sajnos nem tudnál egy másik pasival együtt lenni vele. Ha normális, akkor nem erőlteti tovább. Ez nagyon nem szakító ok, ezt meg lehet beszélni.
12/13 anonim válasza:
Ő már eldöntötte hogy meg fogja csinálni veled vagy nélküled. Vagy a korábbi tapasztalat vagy a kiváncsiság motiválja.
Ha valami akkor ez nálam 100%-os szakítóok.
Szex közben elszabadulhat az ember fantáziája de más a valóság. Vannak vágyak, fantáziák amik attól izgalmasak hogy nem éljük ki őket.
13/13 anonim válasza:
Analba toljatok?
Maximum belemesz es jol megdugaszolod minden iranybol es szakitasz vele.
Parok eseteben ez nem igazan opcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!