Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegénység? Szerelem
Arra kerlek ne iteljetek el ha a tortenet vegere ertek.
Megprobalok roviden es tomoren fogalmazni mert nincs sok idom..
19 eves lany vagyok nagyon szegeny szarmazasu csaladbol... egy kisebb faluban elunk ahol nincs sok lehetoseg a fiatalok szamara.
A szivem melyen mindig is utaltam az eletemet es duhot ereztem az egesz vilag irant. Ezeket az erzeseket mindig is elnyomtam magamban nem ereztettem a szuleim fele.
Az iskolat ido elott otthagytam de inkabb ugy fogalmaznek hogy megparancsoltak”..
Elmentem dolgozni ugyan oda mint anyu..
Utana uralkodott el rajtam a teljes depresszio.. csak felkeltem es lefekudtem..halott voltam legbelul mig nem talalkoztam ossze a baratommal aki fenyt hozott az eletembe. Nagyon hamar szerelmesek lettunk.. csak utkozben kiderult hogy neki is hasonlo sorsa van mint nekem es o sem tud kiszabadulni ebbol az a orokos korforgasbol..
Ekkor tamadt egy otletunk mivel en meg szuz vagyok ugy gondoljuk hogy eladhatnank az artatlansagomat es hozza dobnank a pici megtakaritott penzunket es egy masik faluba koltoznenk tavol mindenkitol es uj eletet kezdhetnenk.
Tudom hogy a leirtak alapjan sokan elfogtok itelni de nem szeretnem orokke boldoglatansagban leelni az eletemet.. elobb utobb a kapcsolatunkra is ramenne..
Bar felek hogy ez is ra fog..velemeny esetleg? Meghallgatok barmit ..
Ketsegbevagyok esve.
Ha nem kamu (erősen kétlem), akkor mit vársz a pénztől?
És hogy képzeled az adásvételt* lebonyolítani?
Tisztességes jellemként szétdobod a lábaid valakinek, majd utána ezért az összegért (mennyit kérnél érte?) veszel egy másik faluban egy lepukkant házat, és megfelelő munka nélkül ismét eladnád a szüzességed?
Ez az amit ne tegyél. Mi úgy kerültünk össze, össz cuccunk 1-1 reklámszatyorban elfért. Sem fedél, sem támogatás, csak a szerelem. Mára, gyerek, ház, autók, stb van.
Szerintem, egyértelmű törés lenne közöttetek, ha megteszed.
Ha tényleg szeretnétek egymást, akkor ilyen fel sem merülne bennetek.
A magam részéről amúgy nem ítéllek el, ahogy senki mást sem, mindenki úgy cseszi el a saját életét, ahogy akarja.
Nézd meg a Tisztességtelen ajánlat című filmet és döntsd el megéri e kockára tenni egy igazi szerelmet....Szerintem nem. Meg fogod banni és utálni fogod Magad utána és nem fogod tudni élvezni a pénzt se.
Nehéz lesz de keress jobb munkat, kiadó szobat es tanulj estin. Sokaknak sikerült hidd el.
A legtöbb prostit az élettársa futtatja, nem fogtok kilógni. Legközelebb arra beszél rá, hogy az albérletért cserébe szexelj a tulajjal. Utàna pár haverjával, akiknek sok pénzzel tartozik. Talán észbe kapsz, mielőtt pár euróért elad Amszterdamba. Ott rengeteg a borsodi, nyíregyházi meg gyöngyösi kisebbségi lànyka, akit az élettársa adott el, vagy ő futtatja.
Sok sikert!
Más is adta már el a szűzességét, a testét stb.
Nekem leginkább azzal van bajom, hogy egyszerűen nem tudom hogy MIÉRT tennéd?!
Azért, hogy egy másik, ugyanolyan lepukkant faluba költözzetek?n Hogy ott ugyanúgy nyomorogjatok?
Na, ennek így semmi értelme!
Először: legyen már valamilyen normális célotok: mondjuk tanulás, munka meg ilyenek.
Ahhoz hogy számottevő összeget kapj az ártatlanságodért, nagyon jó nőnek kell lenned, és igen jól meg kell(lene) csinálnod ennek az akciónak a PR-jét...
Megértem, hogy MINDEN ÁRON ki akartok törni a mély-nyomorból, a sötét nihilből, csak azt legalább átgondoltan, és ésszel tegyétek!
Akik itt az előzőekben írták, hogy mindenhonnan el lehet indulni, az igaz, de egyre rosszabb és lehetetlenebb a helyzet, a kitörés lehetősége!
Nem mindegy hogy a jelenlegi lakásotok hol van és hogy hova is, merre is lenne érdemes elindulnotok?!
8 általánossal sajnos sokra sehol sem fogtok menni, tehát valamilyen szakmát meg kellene tanulnotok!
(tanulatlanul még prostiként sem tudsz túl jól keresni - már ha azzá lennél...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!