Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Estetek már úgy szerelembe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Estetek már úgy szerelembe, hogy közben párkapcsolatban voltatok?

Figyelt kérdés

A párotokkal maradtatok, vagy engedtetek a kísértésnek? Jó döntés volt az akkor? Hogyan lehet ezt legyőzni, hogyan fedezzem fel a páromban újra azt, amit szeretek/szerettem benne?

Nem egy egyszerű testi vonzalomról van szó sajnos.

2018. szept. 20. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, de kitartok a párom mellett. Néha nehéz volt, de úgy érzem, megéri.

Úgy tudtam legyőzni, hogy felmondtam a munkahelyemen, azóta máshol dolgozom és nem tartom a kapcsolatot az illetővel (aki ráadásul a főnököm volt).

2018. szept. 20. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Remek, már megint minek kellett olyan válaszokat lepontozni, akik valamilyen formában a kérdésre válaszoltak?
2018. szept. 20. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Velem 1+ éve történt már hónapok óta brutál lapos kapcsolat volt, megismertem egy lányt és borzasztóan beleszerettem annyira, hogy csak érte 30 kilót lefogytam, viszont végül mégis őt tettem félre és megpróbáltam helyre hozni a meglévő több éves kapcsolatot. Hát rossz döntés volt, még 5 hónapig próbálkoztunk én inkább csak depressziós voltam és megbántam hogy ezt tettem majd végül véglegesen szakítottam . Viszont azt a szerelmet már buktam.
2018. szept. 20. 19:10
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Ágnyeszka ez nagyon szép és hasznos volt. ÉS a # 8-as is.

Ezek valóban inkább jelzés értékkel bírnak az ember életében általában...

Én is voltam így... A sors fintora, hogy én nem tudtam sokáig megvágni sem a kapcsolatot, mert párom egy haverja. Ráadásul mindketten kapcsolatban..

Egyébként nagyon hirtelen jött iránta ez a dolog, szinte azonnal, szóval időm sem volt feleszmélni, és megmondom őszintén, azóta is mászok folyamatosan kifelé belőle.. Mikor már meguntam a szenvedésem, tudatosan tényleg elvágtam minden interakciót, amit csak tudtam. De nagyon nehéz és gyötrelmes volt ez az időszak, kegyetlen...

Eltelt azóta hosszab idő, most már tényleg jobb. De nem fogok vele továbbra sem találkozni, azt semmiképp sem szeretnék - ha lehet soha töbé-.

Szóval én maradtam a párommal, de a belső szenvedésem közepette már arra is gondoltam, hogy már csak azrt is jobb lenne szakítani, hogy a harmaik plátói dolgomon túl legyek, mert így extra ki....ás.

A másik sráctól amúgy semmiképp nem szeretnék semmit, szóval nyilván kivágtam az életemből.

Ilyenkor ahogy írták, érdemes extra mód a párodra figyelned több időt egymással foglalkoznotok. Én most még vizsgálom magam és kapcsolatom, hogy tudott ez így elkapni... Remélem már lassan tiszta lesz.

2018. szept. 20. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!