Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek vagy szakítás? Milyen kompromisszum ez?
Ezt a kompromisszumot adta a barátnőm. 7 évig nem akart gyereket, hiába mondtam neki mindig, erre most ezt vágta a fejemhez. Eddig a nyaralások miatt követelőzött meg bulizni, élni akart. Most meg azonnal gyerek. Mondtam hogy át kell gondolnom de kidobott a lakásból! Ezt nemnek vette azt mondta és innen nincsen tovább. Vagy azonnal gyerek vagy semmi! 28 éves amúgy, én 32. Valami cikkeket olvasott a késői szülésről. Előtte persze ez nem zavarta amikor én akartam volna gyereket. Mostanra beletörődtem a dologba, erre ez jön. Már teljesen máshogy rendezkedtünk be. “Vetetett” velem egy egyáltalán nem gyerekbarát lakást! Most beszélt rá nemrég hogy éljek a vágyaimnak és hagyjam ott a jól fizető állásomat azért amit szeretek.
Ja, azt is mondta hogyha annyira akartam volna gyereket tőle amikor ő nem, megoldhattam volna!!! Hát ez nagyon meglepett! Ilyen nincs is!
Mit csinálnátok ti? Valami komoly tanácsot adjatok légyszi! Hülyeségeket nem kérek most, durva a helyzetem.
Sajnos csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ez a csaj csak kihasznál kénye-kedve szerint, csak az ő igényei vannak figyelembe véve. És sajnos abban is lehet valami, hogy bizony teherbe esett valakitől, viszont Te lennél a megfelelő balek úgy mint eddig is, hogy kiszolgáld őt, megteremtsél mindent neki mert Te szófogadó és könnyen irányítható vagy. Melletted minden kívánsága teljesül és közben éli a saját életét ahogy akarja.
Állj a sarkadra haver, ha kell penderitsd ki a francba és nehogy belemenj a manipulációs játékába mert lehet más kölykét fogod nevelni 20évig.
Amúgy meg ha lesz gyereke ha nem én ezek után kib.@sznám az életemből, szerintem ebből ennyi elég volt egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!