Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta a haverjainak, hogy nem szeret engem. Mit higgyek?
A haver szerintem próbált neked segíteni, mert látja rajtad, hogy nagyon bele vagy a fazonba zuhanva, és az ilyet rossz látni kívülről, hogy megvezetik azt aki valóban szeret...Ráadásul férfi volt az illető, így ezt én a helyedben sokkal komolyabban venném, mint ha ugyan ezt egy nőtől hallod.
Szóval szerintem is lépj ki ebből az egészből.
Ezt nem otthon ,hanem ott szembesítve kellett volna rákerdezz.
Azt hidd el amit érzel.
A baratod cselekedetei megmutatjak ,hogy erez.
Mondani lehet. Mutatni kell.
8 Ha szeretnéd valóban, mélyen, el tudnád engedni. Ilyen körülmények között meg végképp.
Szóval a beszéded árulkodik, és sajnos nem pozitív dologról.
"Mondtam neki ha nem szeret akkor szakítson, de azt mondta neki esze ágában sincsen velem szakítani."
Szóval arra reagált, hogy "nem szakít", de arra a részre, hogy 'ha nem szeret", már nem ismételte el még egyszer, hogy de igenis szeret (már ha tényleg úgy hangzott el, mint ahogy leírod). Ha hazugság lenne, hogy nem szeret, akkor azt bizonygatná és ismételné, hogy de igen szeret. Ehelyett úgy tűnik épp azon van, hogy ezt minél kevesebbszer kelljen kimondania.
Ez alapján nekem is hazugságszagú a dolog. De te vagy ott vele, neked kell érezni hihetsz-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!