Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon tetszik, de sajnos barátnőmnek is:$ Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De én szimpatikusabb vagyok srácnak mint ő mert mondtam....de csaj nagyon rá akar nyomulni:S És nem tudom most mit tehetnék...pls2010. jún. 22. 15:03
11/25 anonim válasza:
Ha ennyire beképzelt és elküldene a fenébe,akkor nem is igazi barátnő.
Egy igaz barátnő örömmel venné a másik sikerét,szerintem.:)
Személy szerint én a helyedbe mondanám neki,hogy tessék vidd a pasit,nekem úgyis lesz jobb!;)
Egyébként hány évesek vagytok,illetve a srác?
L
12/25 A kérdező kommentje:
hát...igaz csak nekem is bejön srác...de ő meg meghalna érte:sPedig srácnak nem kell:S
21LÁNYOK
2010. jún. 22. 15:34
13/25 anonim válasza:
ha ilyenért megsértődik istenem...az ő baja,ezen te ne aggódj gondolom nem a legjobb barátnőd?mert ha az lenne akkor semilyen pasi nem állhatna közétek!és nem sértődne be!én is nagyon féltékeny tudok lenni,egyszer volt olyan hogy barátnőmmel u.az a srác tetszett,ő bnőm választotta sráccal 2hétig nem beszéltem de u.olyan jó barátnők voltunk,és láttam hogy tényleg szeretik egymást és elfogadtam akármilyen rossz volt őket látni és sráccal is beszéltem...jobb lett a kapcsolatunk mint előtte volt mind két emberrel!ha látja hogy összeilletek megnyugszik és jóba lesztek..idő kell majd neki is...sok sikert
14/25 A kérdező kommentje:
22 a Fiú
2010. jún. 22. 15:36
15/25 A kérdező kommentje:
Hát...de legjobb bnőm...ez a baj...:s
2010. jún. 22. 15:38
16/25 anonim válasza:
majd akkor kiderül hogy legjobb barátnőd vagy sem!
17/25 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. A fiú engem preferált inkább, de én mondtam neki, hogy picit hanyagoljuk a dolgot, mert a barátnőmnek is tetszik, és nem akarom megbántani... Aztán a za r*banc hátbaszúrt... Szóval szerintem hajts rá a srácra... El kell fogadnia ha téged választ a fiú; te vagy a jobb.
18/25 anonim válasza:
Ez a szitu már velem is előfordult. :S Úgy vettem észre, hogy nem vagyok közömbös a srácnak, léptem volna, ha nem tetszik barátnőmnek. Barátnőm szintén nagyon sértődékeny, és nem akartam, hogy megsértődjön rám. Gondoltam akkor okés, hagyjuk az egészet, egy pasi sem ér ennyit.
19/25 A kérdező kommentje:
így van én is el feljetem :$
2010. jún. 28. 19:37
20/25 A kérdező kommentje:
elfelejtem
2010. jún. 28. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!