Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy igazat mond?
Figyelt kérdés
A barátommal pár hönapja vagyok együtt. Külön él a feleségétől és elmondása szerint válni akarnak.(különben össze sem jöttem volna vele) A kedvesem itt tartózkodik és itt is akar élni, viszont külföldi állampolgár. Hogy tudhatnám meg hogy igazat mond e nekem? Nem akarom hogy hülyének nézzen és esetleg kiderüljön hogy végig színlelt és hazudott és csak kellett valaki akivel itt elszórakozik, de viszont bzalmatlankodni sem akarok állandóan. A viselkedéséből nem tudom leszűrni, mert teljesen úgy viselkedik mint aki szeret. (folyton ölelget, puszilgat stb.) Ő mindig ugyanazt mondja ha kérdezem, tehát ebből sem tudom kiszűrni ha hazudik. Ti hogy járnátok utána a dolognak? Mi a megoldás erre? Szeretnék nyugodtan élni, nem bizonytalanságban, biztosra szeretnék menni.Nagyon várom az ötleteket és köszönöm szépen ha valaki segítő szándékkal válaszol!2018. szept. 13. 15:08
11/14 anonim válasza:
Mondjuk bemelegítésnek kérd meg, hogy mutassa már meg, hogy beadták a válást.
12/14 anonim válasza:
Pont azt akartam kérdezni nem e migrante mert akkor mindenhogy csak nyugotan nem mernék élni!
13/14 anonim válasza:
Tudod honnan lehet tudni hogy a férfi hazudik? Mozog a szája...
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10. válaszoló! Azért kezdtem nős pasival, mert próbáltam/ próbálom elhinni neki amit mondott/mond.Mert bizony van olyan is, aki igazat mond.Adtam esélyt a dolognak, ennyi a bűnöm. Bizalmatlan alapból vagyok, nem csak vele hanem mindenkivel.Azért mert szeretném biztosra tudni mire számíthatok.Azért mert valaki válni akar (és nem élnek együtt) partnere sem lehet? Akkor ezek alapján nekem két évig nem lehetett volna senkim, mert addig tartott a válásom. Nem minden fekete fehér sajnos. Alapból jogos amiket felvetsz , hiszen részletet nem ismersz. Köszönöm a válaszod és köszönöm mindenkinek a válaszát!
2018. szept. 13. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!