Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekavart az ex, feljottek a regi emlekek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Baratnomnel bekavart az ex es elojottek a regi emlekek.Eddig jol megvoltunk.Kertem ot hogy minden kapcsolatot szakitson meg vele ha velem szeretne maradni,jol dontottem illetve mit tehetnek? A pasi dobta a baratnomet regebben.2018. szept. 10. 03:28
11/14 anonim válasza:
Ha most itt megjelenne az exem, csak néznék rá, hogy mit keres itt, miben segíthetek. (munkahely) Marhára semmit nem mozgatna meg bennem, azért EX. A barátnőd nem szeret.
12/14 anonim válasza:
Egyrészt nem sajátíthatod ki a párod, tehát nem kérhetsz tőle ilyeneket, hogy kivel legyen kapcsolatban és kivel nem, ugyanis ha túllépett rajta, akkor az ex nem tud bekavarni.
Másrészt ha be tudott kavarni, akkor te csak búfelejtő vagy, én a helyedben így nem maradnék benne a kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Ha már be tudott kavarni az exe, az régen rossz. Sajnos pár előttem válaszolóhoz hasonlóan én is megtapasztaltam már ezt. Mindkét esetben én húztam a rövidebbet, mert természetesen visszamentek az exbarátnőkhöz, én csak ideiglenes búfelejtő voltam. Utólag belegondolva nem kár értük, csak akkor (meg néha most is) eléggé fájt. Ha barátnőd nem akarja lezárni vele végleg a dolgot, akkor inkább hagyd az egészet, mert előbb utóbb visszamegy hozzá.
14/14 anonim válasza:
Azt írod, hogy eddig jól megvoltatok. Hát, pajti, egy igazi párkapcsolatban ez nagyon kevés. Ha valakinek az IGAZI akarsz lenni, akkor kapd össze magad kicsit jobban. Akkor aztán jöhet bármi/bárki, nem tud bekavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!