Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osztálytársam bekavart? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársam bekavart? Vagy én gondolom ezt?

Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam írta,hogy bejövök neki és mondtam neki,hogy nekem más tetszik(ismeri a srácot) és leszűrte,hogy XY és mondta,hogy a srác ráírt szerdán,hogy én milyen lány vagyok stb,és azóta a fiú nem ír,ha írok neki nagy nehezen vissza ír,majd egyszer csak nem ír vissza mintha nem is ismerne... Még nem is találkoztunk...
2013. jún. 16. 22:51
 1/8 anonim válasza:
mivan?
2013. jún. 16. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól gondolod az osztálytárs akcióba lendült és "leépíteni" akarja a neked tetsző srácot! Sürgősen beszélj mindkettővel!
2013. jún. 16. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:
De osztálytársam azzal jön,hogy a srác csak megbántana érzelmileg meg bajba kerülnék miatta..De én ezek után nem tudom,hogy a srác szóba állna velem... És ez már a második alkalom..Eddig sejtettem,hogy ő kavart be,de,hogy mondta most,hogy bejövök neki biztos voltam benne..
2013. jún. 16. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Szóval még ócsárolja is a srácot? Hát tipikus..magának szeretne a srác! Aztán ha rámegy az agyára, hogy csak te és senki más akkor a jövőben az összes neked tetsző srác ere a sorsra jut mint a mostani....beszélj vele és tisztázd le merre hány méter...a másik srácot pedig ha fontos neked ne hagyd elmenni és beszélj vele, hogy bármit is halott rólad az nem pontosan úgy van, mert......
2013. jún. 16. 23:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem osztálytársam azt írta,hogy jó dolgokat írt( na persze ) az előző srác már szóba se áll velem és nem tudom miért..Aztán,hogy ő egy drogos p*cs ő igy úgy ismeri szerinte hagyjam a srácot..És a srác nem ír már nekem.. :/
2013. jún. 16. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki,hogy szeretnék velük beszélni mindkettőjükkel,és most könyörög,hogy ne haragudjak rá...
2013. jún. 16. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj mindkét sráccal külön-külön...ez tipikus lejárató hadjárat, de ha még ne adj ég valóban gáz a neked tetsző pasi életvitele akkor is jogodban áll majd neked eldönteni, hogy belefér-e számodra vagy sem és kezdesz így a sráccal vagy sem..nehogy már az osztálytársad mondja meg a tutit szívügyekbe neked..gondolom számára az a nyerő, ha te az ő barátnője leszel!
2013. jún. 16. 23:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt gondolom,hogy ő azt szeretné.. Most jön,az,hogy tuti velem nem fog a srác találkozni...De akkor is beszélek velük..
2013. jún. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!