Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal esett ez nekem irtó rosszul?
Figyelt kérdés
Néhány napja a barátnőm el vitt bemutatni a szüleihez. Ők jómoduak, én pedig szegény családból jöttem. Amikor kérdezték, hogy honnan jöttem, mit dolgozom, akkor szarkasztikus, olykor sértő megjegyzéseket mondtak rám. A munkámat és a személyiségemet is szídták. A legdurvább beszólás "Azért nem hittem volna, hogy egy prolikörből származóval jön össze a lányom." Ezt mondta a párom anyja... A barátnőm az egész este ezt szótlanul, olykor mosolyogva hallgattam Én erre ideges lettem, kimentem a házból, rágyújtottam. Még a dohányzást is szóvá tették. Jó, oké, hogy káros, tisztában vagyok vele, de semmi közük hozzá. Egyébként a lány is cigizik, többet is szív, mint én. Ezt követően haza akartam menni, hívtam a barátnőmet is, de ő maradt. Ez után én lettem a hisztis a barátnőm szemében is. A szakítás is megfordult a fejemben, sőt mondtam is neki, "hogyha ez van, akkor te balra, én jobbra." Erre ő már egyből békülni akart, ki is békültem vele. Én viszont soha többé nem akarok a szüleivel találkozni.2018. szept. 8. 19:34
1/8 próbálokkedveslenni válasza:
Igen. Én biztos elküldtem volna őket a 'csába.
2/8 anonim válasza:
Felálltam volna, hogy akkor viszont nem látásra. A barátnőd nem áll ki melletted és viselkedés alapján ezek a gazdag emberek hozzák a proli szintet. Szerintem jobban jársz, ha szakítasz.
3/8 anonim válasza:
Lépj le, mert az hogy a szülők egy ősbunkók-pénztől független-az egy dolog, de a lány téged nem szeret. Az tuti. Különben az első mondat után a szüleit nem csak rendezte volna, hanem azonnal elmentetek volna.
4/8 anonim válasza:
Hosszú távon nem fog ez működni.
A lány nem mer a szüleinek ellentmondani, téged nem véd meg, és a csalàdja ilyen előítéletes gyökerekből áll.
Komoly kapcsolat ebből nem lesz. Így meg időpocsékolás. Képzeld el, mi lenne, ha gyereketek születik...
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem örülnék, ha látni akarnák.. Próbálnám akadályozni is, hiába ezt szörnyű is kimondani.
2018. szept. 8. 20:01
6/8 anonim válasza:
Na bas.szus azért ilyen szülőket.De a lány helyébe én kiálltam volna érted.Az én anyámtól meg nem jöhet hozzánk a barátom csak úgy mert nagyon vendégszerető de egy rossz szót nem mondott rá. Mondjuk tőlem nem is mert volna meg az én párom na ha elgurul a gyógyszere akkor nem kell félteni megmondja. Amúgy egyetemista vagyok tehát találkozunk szerencsére eleget többet vagyok a barátoméknál vagy az albimban mint otthon de ha ez nem lenne akkor nem tudom mi lenne.
7/8 anonim válasza:
Itt az a baj hogy a szülők bunkók a lány nem mert kiállni melletted de amúgy ha nem is mert ellent mondani akkor felállhattatok volna és elmehettetek volna az meg külön szép hogy még te vagy hisztis..
8/8 anonim válasza:
Igen, jogos a felháborodásod.
Abba gondolj bele, hogy fordított esetben te kiálltál volna a barátnődért? Ha igen, akkor szakíts, mert a párod nem, nem szeret téged. Ha a válasz nem, akkor egymáshoz valók vagytok,úgyhogy nyeld le, és élj tovább egy sz. r kapcsolatban.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!