Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal esett ez nekem irtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal esett ez nekem irtó rosszul?

Figyelt kérdés
Néhány napja a barátnőm el vitt bemutatni a szüleihez. Ők jómoduak, én pedig szegény családból jöttem. Amikor kérdezték, hogy honnan jöttem, mit dolgozom, akkor szarkasztikus, olykor sértő megjegyzéseket mondtak rám. A munkámat és a személyiségemet is szídták. A legdurvább beszólás "Azért nem hittem volna, hogy egy prolikörből származóval jön össze a lányom." Ezt mondta a párom anyja... A barátnőm az egész este ezt szótlanul, olykor mosolyogva hallgattam Én erre ideges lettem, kimentem a házból, rágyújtottam. Még a dohányzást is szóvá tették. Jó, oké, hogy káros, tisztában vagyok vele, de semmi közük hozzá. Egyébként a lány is cigizik, többet is szív, mint én. Ezt követően haza akartam menni, hívtam a barátnőmet is, de ő maradt. Ez után én lettem a hisztis a barátnőm szemében is. A szakítás is megfordult a fejemben, sőt mondtam is neki, "hogyha ez van, akkor te balra, én jobbra." Erre ő már egyből békülni akart, ki is békültem vele. Én viszont soha többé nem akarok a szüleivel találkozni.
2018. szept. 8. 19:34
 1/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
Igen. Én biztos elküldtem volna őket a 'csába.
2018. szept. 8. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felálltam volna, hogy akkor viszont nem látásra. A barátnőd nem áll ki melletted és viselkedés alapján ezek a gazdag emberek hozzák a proli szintet. Szerintem jobban jársz, ha szakítasz.
2018. szept. 8. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le, mert az hogy a szülők egy ősbunkók-pénztől független-az egy dolog, de a lány téged nem szeret. Az tuti. Különben az első mondat után a szüleit nem csak rendezte volna, hanem azonnal elmentetek volna.
2018. szept. 8. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon nem fog ez működni.

A lány nem mer a szüleinek ellentmondani, téged nem véd meg, és a csalàdja ilyen előítéletes gyökerekből áll.

Komoly kapcsolat ebből nem lesz. Így meg időpocsékolás. Képzeld el, mi lenne, ha gyereketek születik...

2018. szept. 8. 19:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem örülnék, ha látni akarnák.. Próbálnám akadályozni is, hiába ezt szörnyű is kimondani.
2018. szept. 8. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Na bas.szus azért ilyen szülőket.De a lány helyébe én kiálltam volna érted.Az én anyámtól meg nem jöhet hozzánk a barátom csak úgy mert nagyon vendégszerető de egy rossz szót nem mondott rá. Mondjuk tőlem nem is mert volna meg az én párom na ha elgurul a gyógyszere akkor nem kell félteni megmondja. Amúgy egyetemista vagyok tehát találkozunk szerencsére eleget többet vagyok a barátoméknál vagy az albimban mint otthon de ha ez nem lenne akkor nem tudom mi lenne.
2018. szept. 8. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Itt az a baj hogy a szülők bunkók a lány nem mert kiállni melletted de amúgy ha nem is mert ellent mondani akkor felállhattatok volna és elmehettetek volna az meg külön szép hogy még te vagy hisztis..
2018. szept. 8. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, jogos a felháborodásod.

Abba gondolj bele, hogy fordított esetben te kiálltál volna a barátnődért? Ha igen, akkor szakíts, mert a párod nem, nem szeret téged. Ha a válasz nem, akkor egymáshoz valók vagytok,úgyhogy nyeld le, és élj tovább egy sz. r kapcsolatban.

34N

2018. szept. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!