Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk és nem tudom elérni, hagynom kellene?
Palira lettél véve. Nem kicsit.
Szerintem ezt a nőt hanyagold. Fog jelentkezni még, de én a helyedben szóba nem állnék vele többet.
Érdekes a helyzet, de ez az ítélkezés szerintem nem állja meg a helyét.
Én azzal a exemmel aki csalt engem, soha nem beszéltem többet, és nem is szándékozok soha, vele különösen csúnyán váltunk szét.
De van olyan exem, akivel nem vesztünk össze, nem haragudtunk...vele beszélek azóta is, pedig már több éve nem vagyunk együtt. Többször ebédelteünk együtt, és volt amikor szexelni akart, soha nem mentem bele, még egy csók sem volt köztünk miután szakítottunk, de bevallom az önbizalmamnak jót tett a bók.
Tehát ne általánosítsunk.
Az viszont, hogy jelezte neki, hogy épp menszesze van, abból én arra következtetek, hogy benne lett volna a nő, de azt nem állítanám, hogy már meg is csalt.
Nem te vagy a hibás kérdező.
Amikor engem megcsaltak, töröltem az illetőt az életemből, soha többé nem akartam vele beszélni, nemhogy barátkozni... Ráadásul telefonon beszélgetnek?
Értem vannak akik szakítás után békében barátok maradnak, de szerintem a telefonozgatás túlmegy a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!