Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és nem tudom elérni, hagynom kellene?

Figyelt kérdés
Nem tudok megbízni a baratnőmben és kifakadtam a múlt héten egy kicsit. Az exe (több mint 10 évvel ezelőttről) le akar vele feküdni, de a baratnőm állítja, hogy csak barátok és Ő nem akar tőle semmit már. Eleinte elhittem neki, de azok után , hogy megmutatta beszélgetésüket, a férfi nagyon bedálozik, minden nap keresi a barátnőmet, de telefonra váltották a beszélgetést, és már nem tudom mit gondoljak. Összegyült bennem ez, es nagyon kiosztottam , mert elvette a bizalmam, és nem értem miért foglalkozik vele, mikor nyilvánvalóan nem akar semmit csak lefektetni.. Ma probáltam keresni, hogy bocsánatot kérjek, és talalkozzunk, de nem reagál semmire, pedig elolvasta az üzenetem. Nem fogom személyesen megkeresni ha nem reagál, mert nem akarok még jobban "csalódni", vagy nem is tudom, de valamit jelezhetne, mondjuk azt, hogy ennyi volt. Megértem és elfogadom a döntész. Kezdem azt érezni, hogy ezek titokban jól el vannak a hátam mögött 3 éve mióta velem van. Azt mondta, azért lett vége közöttük, mert a csavó megcsalta.. Szerettem volna ezt a napot rászánni, hogy átbeszéljük a dolgainkat, és döntsük el mit akarunk egymástól. Lehetséges, hogy ezek átvernek? Vagy csak adjak neki időt, hogy Ő is lenyugodjon? Tudni kell, hogy a baratnőm 12 évvel idősebb, én 33 vagyok. Gyerekük tudtommal nincs.

2018. szept. 8. 12:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Allitasa szerint ezzel koptatta le. Szerintetek is hazugsag? Egyre jobban azt gondolom, hogy igen, jol atvert ez a lotyó.
2018. szept. 8. 13:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Hmmm kicsit ideges vagyok, es irkalok. Le kene sz@rjam, es este elmenni sörözni a barátokkal. Ez lesz! :)
2018. szept. 8. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, én se rossz viszonyban váltam el egy exemtől sem, de amikor kapcsolatom volt, nem is napi szinten beszéltünk, meg küldeném el a francba, ha most akar dugni, amikor van valakim.
2018. szept. 8. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Ő is ezt mondta, hogy összevesztek, de azért a fazon nem áll le. Szerencse, hogy nem élünk együtt, mert a telefonját hosszaban törtem volna ketté egy nap. Pedig nem vagyok ideges tipus, csak az elmult napokban, nem eri meg egy ilyen nő miatt?!
2018. szept. 8. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A ilyen nonel nem pedalozni kell, hanem kicseszni az elso alkalommal, hogy uzenget az exevel. Legyen mar tartasod ember, epp csesznek at a palankon...
2018. szept. 8. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Palira lettél véve. Nem kicsit.

Szerintem ezt a nőt hanyagold. Fog jelentkezni még, de én a helyedben szóba nem állnék vele többet.

2018. szept. 8. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Érdekes a helyzet, de ez az ítélkezés szerintem nem állja meg a helyét.

Én azzal a exemmel aki csalt engem, soha nem beszéltem többet, és nem is szándékozok soha, vele különösen csúnyán váltunk szét.

De van olyan exem, akivel nem vesztünk össze, nem haragudtunk...vele beszélek azóta is, pedig már több éve nem vagyunk együtt. Többször ebédelteünk együtt, és volt amikor szexelni akart, soha nem mentem bele, még egy csók sem volt köztünk miután szakítottunk, de bevallom az önbizalmamnak jót tett a bók.

Tehát ne általánosítsunk.

Az viszont, hogy jelezte neki, hogy épp menszesze van, abból én arra következtetek, hogy benne lett volna a nő, de azt nem állítanám, hogy már meg is csalt.

2018. szept. 9. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a hibás kérdező.

Amikor engem megcsaltak, töröltem az illetőt az életemből, soha többé nem akartam vele beszélni, nemhogy barátkozni... Ráadásul telefonon beszélgetnek?

Értem vannak akik szakítás után békében barátok maradnak, de szerintem a telefonozgatás túlmegy a határon.

2018. dec. 22. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!