Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elérni, hogy kiábránduljon belőled valaki?
„Most jöttem a bőr- és nemibeteg gondozóból, nem a legjobb híreket kaptam. Hónapokig is eltarthat, mire helyrejövök.”
Ezt besütöd neki és vársz az álla koppanására a padlón.
Nem akarok brét növeszteni, megfelel nekem a punci is...
Az exem nem képes rólam lemondani, még mindig fülig szerelmes.
Azt szeretném elérni, hogy kiábránduljon belőlem.
Mintha mondani kéne... A bré egy metafora, ennyi erővel állj ki a gerincedért is.
A rendőrség egy varázs szó szokott lenni. Ha nem, akkor csak vannak ismerőseid között egy-két meggyőző legény, aki szívesen megbeszélné vele a dolgok állását.
És a fenébe, félreolvastam egy szót, ami teljesen más értelmet adott az egésznek, bocsánat.
Szerintem inkább foglald le az agyad: tanulj nyelvet, rajzolj, bármi aktív időtöltés. Hidd el nem is fogsz foglalkozni vele. :)
A világ legegyszerűbb dolga 😂SzDG, Empty Promises: ezek azért annyira átláthatók..:/
Itt van pár tipp:
-Legyen folyamatosan rossz kedved, panaszkodj, légy ingerült, hanyagold a tásaságát, légy nyűgös.
Valójában ez már elég, de van itt még pár tipp, ha még nem ismered és le akarod rázni:
-Beszélj csúnyán.
-Állítsd be magad hülyének, de ne feltűnően.
-Mellőzd a koherens mondatokat, adj, flegma, buta, egyszavas válaszokat, mint pl: ja, csá, aha stb.
-Legyen leszarom stílusod.
-Érzékeltesd az egoizmusod.
-Tégy úgy, mintha kicsapongó életet élnél, akinek a felelősségteljes szó nem szerepel a szótárában.
-Bólogass mindenre, mintha nem lenne önálló véleményed.
-Ha írásban kommunikáltok, tedd tele zavaróan sok emotikonnal:
😱😂😂😬🙃😎😉😑👌👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!