Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, mit tegyek? Szombaton találkoztam a barátnőmmel és annak a pasijával. Mikor a barátnőm kiment a mosdóba, a barátja elkezdet nekem udvarolni És szépeket mondani.
10:30-as vagyok. Ha megcsinálod, akkor óvatosan használd fel azt a felvételt, mert a szerelmes emberek (most a barátnődre gondolok) elég instabilan viselkednek ilyen helyzetekben.
Ha megmutatnád neki, akkor lehet hogy amiatt végérvényesen megutálna, hogy megmutattad neki a pasija igazi arcát.
Ha a felvételt elkészítetted szerintem tartsd meg, de ne szólj róla senkinek, és ne használd fel. Legalábbis egy darabig. Sokkal jobb lesz, ha a barátnőd önmagától jön rá, hogy micsoda görény barátja van.
Hát én is gondoltam erre hogy óvatosan de inkább arra jöttem rá hogy inkább hagyom úgy ahogy van és magádól jöjön rá.
tegnap összefutottunk és elkeztünk beszélgedni erről arről, és akkor inkább ő maga jöjönn rá az egészre mint hogy én buktassam le a barátját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!