Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek eltűntek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek eltűntek az életéből a barátai, de most kiderült hogy én vagyok az oka! Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Barátnőm “jobb mint én”, úgy értem külsőre. Ezt minden mással kompenzálom, sikerrel. Nem is volt ezzel soha gond, boldogok vagyunk évek óta. Az évek során észrevettem hogy a barátnői (akár gyerekkoriak) és a közelebbi munkatársnői egyszer csak kikopnak az életéből, nem keresik többet, majd azt is észrevettem, hogy találkozáskor ezek a csajok már nem is köszönnek neki, elmennek mellette! A régi legjobb barátnő is! Én is ismerem mindet. Az elején nem tetszett egyiküknek sem hogy egy nem éppen szépfiúval van együtt de az ismerkedés során nagyon megkedveltek, baráti kapcsolatba lettem velük én is.

Nagyon nem értettem mi történik minden barátnőjével, nekem azt mondta ő sem, nagyképűek lettek, irigylik őt, elszálltak maguktól. Évekig ment ez, már egy barátnője sincs, sorra elkerülik mind manapság. Ami nekem is elég kellemetlen.

Az egyik csajjal találkoztam egy buliban, ahol részegen elkezdte nekem mondani, hogy sajnál engem, milyen rendes vagyok, ő nem is érti. Azt mondta hogy azért fordul el a barátnőmtől mindenki, mert állandóan engem szíd mindenkinek, rólam panaszkodik megállás nélkül, más témája sincs. Mondta neki mindenki hogy akkor hagyjon ott, de csak továbbra is panaszkodott. Szerinte semmi nem jó neki amit csinálok: keveset keresek, nem jó a szex, nem végzem jól a házi munkákat, unalmas vagyok, az agyára megyek, nem járunk el bulikba, mindig ugyanoda járunk nyaralni külföldre. Én ilyen vagyok, soha nem voltam izgalmas-menő, ezt mindenki tudja. Bulikirály se vagyok és főnöknek való sem, ezt mind tudom magamról. Nem is értem az egészet, én ebből semmit nem vettem észre! Nekem ezeket nem mondja, nem utal rá! Tényleg nem! Mondta a csaj, hogy jobbat érdemelnék, nagyon sajnál engem hogy így a tenyeremen hordozom és ennek ellenére rosszakat mond rólam nekik a hátam mögött. Ezt nem tudta senki elviselni az barátai közül, nem tudták nézni amikor együtt vagyunk akkor hogy szeretem, aztán másnap már negatívan nyilatkozik rólam és panaszkodik.

Szerintetek igaz lehet? Kérdezzek rá vagy mit csináljak? Valahogy nehezen tudom elképzelni hogy igaz lenne, de nagyon furcsa hogy a munkatársnői is elmennek már mellette akikkel közelebbi viszonyba került és azután hogy megismertek engem élőben is. Meg az is furcsa hogy minden barátnője már az első találkozáskor tök negatívan állt hozzám, bunkó volt velem. Azt hittem alapból nem vagyok szimpatikus senkinek.

Mit hinnétek a helyemben? Igaz lehet a dolog?

2018. szept. 3. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez a dolog. Nyilván benne lehet az is, amit ez a nő mondd, de lehet semmi sem igaz belőle.

Te eltudod képzelni, hogy ennyire félreismerted a barátnőd? A a legtöbb 'barát' akár ok nélkül is eltud fordulni az embertől. Akár irigység miatt, akár amiért minden más fontosabb nekik és nincs idejük a barátság ápolására, vagy ahogy a párodnak lettél te, nem forditott rájuk időt és elhanyagolva érezték magukat.Nekem mindegyikre volt példa az életemben, sok barát kikopott ezek miatt.

Viszont kissé vészjelző, hogy eléggé konkrét dolgokat is feltudott sorolni a részeg csaj, ami azt igazolná, hogy nem találta ki.

Én a helyedben mindkenképp megpróbálnék még beszélni 1-2 volt baráttal, akikről tudod hogy nagyon jóba voltak annó a pároddal és finoman rákérdeznék. Majd szembesiteném vele a páromat. Ha elkezd hebegni habogni akkor veheted biztosra.

2018. szept. 3. 12:48
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Szer8ntem meg nem kamuzott a csaj... Föleg ha m8nden barátnöje elfordult töle.. gondolom nem mindegyik irigysegbol... Kérdezd meg a többi barátnöjét is ha mindegyik ugyan azt mondja akkor ott már baj van..
2018. szept. 3. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez nagyon kemény kérdés!

Először is, amíg nincs több bizonyítékod, addig semmi visszavonhatatlant ne mondjál a barátnődnek! Fogalmazzunk úgy, őt is megilleti az ártatlanság vélelme!

Ha teheted, próbáld megkeresni volt barátnőit, mármint azokat, akik remélhetőleg szóba állnának veled. Ha tudsz valamelyikükkel négyszemközt beszélni (akár véletlenül meglátod az utcán, mikor ő is és te is egyedül vagytok), akkor kérdezd meg, hogy miért nem tartja már a barátságot barátnőddel. Ne támadóan, ne kihívóan, hanem kedvesen, érdeklődően.

Aztán próbáld barátnődet kívülről nézni: vajon lehetséges-e, hogy elégedetlen veled ebben, abban, amabban, amiket az a lány mondott? Lehetséges, hogy te olyan szerelmes voltál eddig, hogy nem vetted észre ezeket a jeleket. Pl. ha egy nő minden apróságért hisztizik, az elég erős jele annak, hogy nem érzi magát jól a bőrében - mondjuk azért, mert nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban.

Próbáld kipuhatolni az érzéseit, de ne direktben, hanem indirekt módon! Évek óta együtt jártok, boldogok vagytok (legalábbis te így látod). Nem tudom, hány évesek vagytok, de több év után gondolom fölmerülhet, hogy végleges párjai lesztek egymásnak. Tehát én a helyedben olyanokat kérdeznék, hogy hogyan képzeli el 10 év múlva az életét? Ha azt mondja, hogy veled egy közös lakásban, netán gyerekzsivaj közepette :-), akkor biztos, hogy szeret téged és te kellesz neki. Ha munkahelyi, tanulmányi sikerekről beszél, és a veled való együttélést nem említi, akkor valószínű, hogy terel és nem veled képzeli a jövőjét. Ha zavarba jön és nem válaszol, visszakérdez, miért kérdezed, az szintén nem jó jel.

Szóval próbáld kívülről nézni a veled való viselkedését, próbálj többet megtudni, de amíg nincs több információd, addig ne tégy elhamarkodott lépéseket!

2018. szept. 3. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez a hölgy kuka. Én is sajnállak, hogy egy ilyen gerinctelen véglényre pazaroltál ennyi időt.
2018. szept. 3. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

Ha eddig kétségeim lettek volna afelől, hogy a gyakori nőgyűlölő szűz férfiakkal van tele, akkor most már nincs. Annyira látszik, hogy fogalmatok nincs a női lélekről, meg hogy miket össze nem tudnak hazudni akkor, ha féltékenyek valakire. Mondjuk ha egy "barátnő" jól megvan a párjával, nekik meg vagy nincs, vagy szar kapcsolatuk van, jót tesz a lelküknek megpróbálni vihart keverni a biliben. Fúúúú, vajon honnan is tudnak ennyi konkrétumot? Manapság végülis nem mindenki facebookon meg instán éli az életét...

Ne hagyd, hogy beléd beszéljék ezek az álszentek, hogy a barátnőd a hibás, mindenképpen beszélj vele a dologról. Így tisztességes, nem pedig nyomozgatni meg kibeszélni a háta mögött, mint ahogy ez a sok erény lovagja tanácsolja ;)

2018. szept. 3. 14:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Legtisztább: megkérdezek valahogy egy másik körbe tartozott barátnőt (hogy ne tudjanak összebeszélni a másikkal) aztán rákérdezek a páromnál. Jobbat nem tudok így a tanácsok után sem.
2018. szept. 3. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én nőként tettem azt a javaslatot, hogy járjon utána a kérdező a dolognak, mert nekem gyanús a barátnő, pedig nem tartom magam nőgyűlölőnek. Nem is vagyok álszent, nem is vagyok erény lovag, de általában ha valakivel minden barát és munkatárs megszakítja a kapcsolatot, az nem véletlenül történik. Simán el tudok képzelni olyat fiúban és lányban is, aki a baráti körében csak pocskondiázni tudja a párját, otthon meg előveszi a bájvigyort, hogy ne ugorjon a lakhatása és a párja, persze csak amíg nem talál jobbat.

Persze meg lehet kérdezni a barátnőt, hogy elégedett-e a házimunka felosztásával, jó-e a szex, nem vágyik-e mostanában nagyobb változatosságra, stb. Csak ha kétszínű, úgyis azt fogja mondani, hogy minden faja.

Mondjuk az se lehet véletlen, hogy a kérdezőt negatívan fogadták a barátnő ismerősei, lehet, hogy már a kapcsolat elején is panaszkodott rá. Mert nem hiszem, hogy a külseje miatt voltak előítéleteik. Az is fura, hogy a srácot megkedvelték, a a barátnőt meg megutálták.

Persze most csak a kérdező szemszögéből látom a dolgokat.

2018. szept. 3. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

# 16

Pont ezt akartam tanácsolni én is.

Kérdezz rá azértelőbb egy másik barátnőjénél, hogy mit mondott rólad/mondott-e rosszat.

Elsőre azt gondoltam amúgy, hogy a csaj akart bekavarni, de hogy őszinte legyk, végigolvasva túlsok itt a véletlen, szóval sajnos nekem az a megérzésem, hogy a részeg barátnő nem bírta tovább és bántotta az igazságérzetét a kétszínű viselkedése a barátnődnek, ezért kibukott belőle...

2018. szept. 3. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp kérdezz meg még valakit. Ha mindkettő ugyanazt állitja, akkor tiszta ügy.

Aztán kérünk infót, mi történt!

2018. szept. 4. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!