Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, megéri vájkálni egy nő múltjában vagy hagyja inkább az ember a fenébe?
Összejöttem egy nővel, 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon régóta, kb. 15 éves korunk óta ismerem, de csak látásból, egy városba jártunk középiskolába. Jelenleg mindketten 25 évesek vagyunk.
A kapcsolat kezdetén sokat beszélgettünk a múltról, exekről. Ő 20 évesen vesztette el a szüzességét és csak 2 kapcsolata volt, 2 sráccal szexelt, ezt mondta.
Viszont nemrég összefutottam egy régebbi haverommal, ő teljesen kiakadt, hogy ezzel a csajjal vagyok együtt, mert tizenéves korában is ribi volt már, ő egy évfolyamba járt vele. Azt állítja, hogy mindenki széttaperolta szünetekben, majdnem az összes fiú az évfolyamból fogta a mellét, benyúlt a lába közé, és 2 fiú is elmesélte, hogy utolsó évben ketten is megdugták egy buliban.
Kérdőre vontam a barátnőmet, ő azt mondta, hogy előfordult, hogy taperolták, de ez azért volt, mert hormontúltengéses kis bunkó kamaszok voltak, és nem tudott ez ellen tenni semmit, hiába szólt az osztályfőnöknek, és hiába kiabált a srácokkal, csak akkor lett vége az egésznek, amikor tökön rúgta az egyiket, de azért meg ő kapott intőt, a bulis történet pedig úgy ahogy van, kamu. Tehát kerekedett az egészből egy #metoo-ba hajló történet, és egy régi cimborám szava van jelenleg a pár hónapja tartó barátnőmé ellen.
Megéri vájkálni tovább, hogy melyik az igazság, vagy higgyek feltétel nélkül valakinek? Tudom, hogy a legjobb az lenne, ha lexarnám az egészet, de nem szeretnék olyan lánnyal együtt lenni, aki erkölcsös, tisztességes lánynak adja elő magát, de közben egy tiniribi volt és még arról is hazudott, hogy mikor veszítette el a szüzességét.
Vélemények?
Csak nem az én exbarátnőm?
Mindenkinek hazudott, hogy sokáig szűz volt, pedig 14 évesen lefeküdt az egyik barátjával, de nekem képes volt azt mondani, mikor rákérdeztem, hogy "az nem számít, utána is szűz voltam, mert nem véreztem, biztos nem szakította át a szűzhártyám" a pasija azt hitte ő volt neki az első 20 évesen. Hahaha..
Persze orált meg egy rakás pasit letagadott minden ismerősének, csak én, tudtam ezekről, mert általános eleje óta barátok voltunk..
Én nem kezdenék azzal, aki már az elején hazudik számomra fontos dologról, dobnám a csajt.
Nő vagyok amúgy.
Nagyon nehéz ez a szituáció, mert magamból kiindulva csak akkor mondanék ilyet egy cimborámnak, ha azt gondolom, hogy az az igazság. És csak jó szándékkal.
De ugyanakkor félek attól, hogy mi van, ha mégsem igaz, mert akkor feleslegesen hagyom el a lányt.
Azt egyáltalán nem hiszem, hogy a haverom szándékosan valótlant állít, ha nem igaz, akkor is biztos, hogy ő így tudja, neki ezt mondták.
Hogyan derítsem ki?
Gyerekek rohadtul nem lényeg mit csinált 15 évesen, ugyan úgy, ahogy az sem lényeg, hogy mit evett reggelire. Itt csak arról van szó, hogy hazudik vagy nem.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!