Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki gyereknek nez mikozben mar felnott ember vagyok? N/20
20 eves vagyok, de sokszor 17 max 18 evesnek tippelnek, hisznek engem. Volt,hogy valaki inkabb azert nem ismerkedett velem, mert azhitte meg tizeneves lehet kozben mar a 21et toltom nemsokara. Pl a munkahelyemen volt ez igy, de miutan mondtam,hogy csak annak nezhetik ezekszerint ki, de nem annyi vagyok, akkor mar nem volt baj. Megis nekem kicsit fajo pont ez,mert olyan mintha kulsoleg meg gyerekkent tekintenenk ram. Pedig jol oltozkodom szerintem stb stb de viszont nem sminkelem magam egytaltalan (soha) es tenyleg picit "baba az arcom" de nem annyira..vagyis nem gondolnam,hogy gyereknek kene nezni. Szerintetek mit lehet ez ellen tenni? Hogy ne nezzenek 17-18 evesnek amikor mar felnott ember vagyok?
Ui: Raadasul sokszor csak azt kaptam boknak ferfiaktol,hogy "aranyos" "cuki" szep vagy ilyesmi..alig, vagy szinte soha. Mintha senki sem tekintene ram nokent. Nem vagyok szep ez igaz, atlagosnak mondanam magam.
Engem is mindenki 17-nek nézett sokáig, 23-24 évesen is még ugyanúgy elkérték a személyim, és volt már, hogy az eladó hitetlenkedve nézett felváltva a jogsimra meg rám percekig, hogy hát ez nem lehet igaz :D
Ne vedd magadra, ez jó dolog. Ha most ennyivel fiatalabbnak néznek, akkor talán 10 meg 20 év múlva is ez lesz a helyzet, akkor meg már örülni fogsz neki. Én már hiányolom a dolgot, idén még nem kérték el a személyim. Pont emiatt, hogy eddig meg mindenki ilyen fiatalnak nézett, elkezdtem öregnek érezni magam. 25 vagyok, szóval azért ez nyilván nem valós dolog, de ez van. Mostanra amúgy "felnőtt" az arcom, már nem olyan kislányos, de ezen egyébként régebben sminkkel elég sokat lehetett dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!