Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elveszítem? (bőv. Lent)
szval.XD.kb.2 hete megkérdezte a legjobb pasi haverom, (akire addig csak haverként tekintettem) h szeretnék e vele járni.tény és való h régóta tetszik:).akkor még volt pasim.mostmár nincs.és rájöttem h szeretnék vele járni.az a bibi, h vszínű kialakulóban van egy kapcsija.
mit csináljak??
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!!
előre is köszke:)
pusziii
szval.XD.kb. hmmm
Ilyen kezdésre értelmes válszokat...
Node
Hívjad el fagyizni, vagy múzeumba, vagy játékterembe, biliárdozni, vagy ahova jár a korosztályod, és mond meg neki, hogy randi lesz. Ha "kialakulóban" van egy kapcsolata, akkor még nincs kapcsolata, szóval lehet próbálkozni, de lehet, hogy nemet mond, akkor pedig ne mozdulj rá, mert szemétség.
Így kívülről nagyon hajaz a dolog a "egy lány nagyon bejön, de barátjának tekint csak mit tegyek?" -gyerekekre. Ha így van, és eljutott odáig, hogy mással kezdjen, akkor nem sok esélyed van, csak mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!