Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt erről a beszélgetésről? 21/N
* : Nekem egyetlen dolog fáj, de az nagyon. Mégpedig az, hogy nem állsz ki mellettem.Édesanyádnak nagyobb beleszólása volt/van a kapcsolatunkban mint Neked. Ha ő nem akarta, hogy találkozz velem akkor nem találkoztál. Ha úgy volt kedve 3 héten át tiltotta, meg úgy, hogy elmúltál 18.
Csak azért, hogy ne legyünk boldogok.
Válasz: és én erről tehetek?? nekem ilyen szüleim vannak. hiába csináltam volna bármit is de ez nagyon csúnya dolog hogy ezt a szememre hányod...
*: Pontosan erről beszélek. Most vallottad be hogy sosem álltál ki mellettem.
Válasz: Hiába tettem vagy mondtam bármit úgyse az én szavam számított.
Rohadtul nem igaz amit most mondasz.
Csak te ezt nem tudod megérteni.
Jól látod, anyukája a lényeg.
Ha majd eljut oda, hogy magára figyel akkor majd lehet, hogy veled is akar lenni.
Vagy a párkapcsolatot vagy a saját döntésedet engedd el!
Beszélgetés alapján a pasiról ,hogy életképtelen anyuci pici fia.
Rólad: Gondolom szakítottatok. Hiába írod le,szerintem feleslegesen stresszeled magad. Ő nem fog változni. Legalábbis nem pár nap/hét alatt.
Szerintem abszolút érthetőek az érzéseid. Egy párkapcsolatnak abban a pillanatban vége van, amikor a pár tagjai nem állnak ki egymás mellett, különösen ha azt a férfi teszi, akire a nő szeretne felnézni. Anyuci pici fiába te nem leszel szerelmes soha, és ha az is voltál, már csak az emlékét érzed, egyszerűen egy nő abba szerelmes, akire felnézhet.
Engem is mindig cserben hagyott, nem csak az anyjával szemben, másokkal szemben is. Természetesen nem azt vártam, hogy mellém álljon, ha nem nekem ad igazat, de amikor nekem adott, akkor se vállalta ezt fel a másik féllel szemben, a saját anyjával szemben pedig végképp nem. Ennek az lett az eredménye, hogy lehet hogy elválunk, pedig gyerekünk is van. Nem látom már benne a férfit, aki megvéd engem. Az pedig, amikor anyucit választja valaki a párja helyett, az a kapcsolat vége. Lehet utána évekig agonizálni, ne tegyétek, csak időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!